• Telis
    Äldre 28 Apr 09:09
    889938 visningar
    9761 svar
    9761
    889938

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Ore
    Äldre 28 Apr 21:50
    #81

    Passionsblomman: Nä, jag hänger här rätt så friskt också (väääääldigt mycket ibland)... Jag började "smygläsa" för drygt ett år sedan och blev framlockad någon gång i höstas... Har även hunnit träffa några av brudarna här IRL... Senaste trådarna har hetat något med barnkarusellen

  • Äldre 28 Apr 21:52
    #82

    Snaily - jag skulle satsa på lokalt socialt liv.... saknar sånt här i hålan där jag bor..... ehum....

  • Ore
    Äldre 28 Apr 21:53
    #83

    Tack för alla grattis, sötnosar!!!

    Nu har jag lovat att lämna datorn till maken, hans är trasig (syyyynd om honom...)

  • Lapine­tte
    Äldre 28 Apr 22:12
    #84

    Kommer inte ihåg när jag startade med rosenrot utan åt det nog under en hel månad ... har ju även provat Borago ett par månader ... men vad hjälpte det? Numera dricker jag superäcklig örtdryck med något extrafertilt horn i sig. Attans vad fertil jag kommer att vara denna månad ... om fertiliteten höjs lika mycket som drycker smakar "päck".

  • Tinga
    Äldre 28 Apr 22:18
    #85

    Lappis - inget höjer humöret som lyckad shopping! Kul!

    Snaily - åh, vad trist att tanten redan dyker upp!

  • snaily
    Äldre 28 Apr 22:19
    #86

    Lappis - extrafertilt horn låter som det kan göra susen, om något Har väl inte så stort hopp om rosenroten, men den är inköpt och ligger bara och väntar i skåpet och kan väl förhoppningsvis inte skada... min cykel är ju redan maximalt uppfuckad.

    Sängen ropar... blev alldeles för få timmar i den igår natt pga den olyckliga kombinationen lastbil och hund-ivägen-för-lastbil. (Om någon undrar så lever både hund och lastbil idag men kritiskt för hunden fortfarande, hoppas på bättring.)

  • Lapine­tte
    Äldre 28 Apr 22:21
    #87

    Ja, jag som tycker det är så svårt att hitta kläder numera kunde ha shoppat vart och varannat plagg där men försökte bärga mig. Hann betala en gång och på vägen ut hittade jag en topp som åkte ned i kassen också ... efter jag betalat förstås.

  • Lapine­tte
    Äldre 28 Apr 22:24
    #88

    Tinga - gällande smakrådet till kjolen är det så svårt när man inte har sett kjolen. Om kjolen är "ballongig" bör kanske toppen inte vara allt för vid/stor för då blir det lite kaka på kaka.

  • Page
    Äldre 28 Apr 22:25
    #89

    Muggles, jag förstår att du är grymt irriterad på Autisten OCH på chefen (med all rätt), men jag kan inte låta bli att fnissa åt dina Autistinlägg. Jag kan nästan höra dig prata om honom, och uttala hans namn extra noggrant och spydigt.

  • Page
    Äldre 28 Apr 22:26
    #90

    Håller med Lappis angående klädrådet!

Svar på tråden Livets stora och små frågor