• Telis
    Äldre 28 Apr 09:09
    902208 visningar
    9761 svar
    9761
    902208

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • snaily
    Äldre 29 Apr 09:25

    Blivande fru L - vilken historia - vad snopet!! Fast samtidigt bra!? Förstår att ni måste känt er förvirrade! Tänk vad antibiotika kan vara bra ibland!

  • Lapine­tte
    Äldre 29 Apr 09:25

    nenne - skönt att du har fått prata ut gällande jobbet. Hoppas det leder till förbättring. Vad blev responsen från honom?

    Det är inte konstigt om du vid det här laget känner dig mer gråtbenägen. Hur länge har du sprayat? När är det dags för ÄP (hoppeeeliiiistuds!!!)?

  • Telis
    Äldre 29 Apr 09:30

    nenne, det låter som en klassisk biverkning av sprejen! Jag tror att det kommer att kännas bättre när du börjar med sprutorna. kram!!

  • Blivan­de fru L
    Äldre 29 Apr 09:33

    Lappis - Förmodligen är det en (eller flera) bitestikelinflammationer som har tagit kål på stackrarna. Tur att det bildas nya hela tiden!

    Men det är hur konstigt som helst att vi först fick domen att det inte skulle gå med annat än ICSI och plötsligt en antibiotikakur senare så blir vi beordrade tillbaka till sänghalmen!

  • Blivan­de fru L
    Äldre 29 Apr 09:35

    Känner mig glad och lite rörd över att ni har tänkt på mig.

    Nu är det dags för lååång frukost med maken. Vi har semester den här veckan. Skönt!

    Puss på er på ett tag igen!

  • Tinga
    Äldre 29 Apr 09:52

    Nenne - kram på dig! Hoppas att sprutorna blir det uppåttjack du verkar behöva just nu. (Fast mest hoppas jag ju på att en graviditet blir det uppåttjack du är i behov av. )

    Blivande - oj, vilken historia! Vilken tur att det finns penicillin. Lycka till nu med de fortsatta övningarna!

    MSW - hoppla! Själv har jag också gått hemifrån med vidöppen dörr, fast det var balkongdörren (på 2:a våningen), så det var inte så farligt. Tack och lov att jag inte upptäckte det förrän jag kom hem; att vara iväg och komma på det gör ju inte tillvaron så rolig förrän man kunnat ta sig hem och stänga igen.

    Angående min klädproblematik så tror jag nu att jag lyckats lägga upp en bild i mitt galleri på kjol och topp. Det är ingen superbild, men kanske kan ni få en uppfattning ändå. Själv tycker jag att toppen känns för vintrig; den är ju svart i botten och blommorna som är på känns vintriga på något sätt. Hade det varit höst- och vinterbröllop hade jag inte haft några problem med att ha den, men den känns lite för mörk för försommarbröllop, tycker jag.

    Kängu - tack för länken! Hittade en jättefin Odd Molly-blus där (www.tintinstyle.se/system/search/product.asp&c=109&page=5&rnum=51), men den fanns bara i strl 34, och så liten är jag inte. Ska se om det går att hitta den någon annanstans, för den tror jag hade funkat. Vad tror ni andra?

    Jättekul att det är så många klädintresserade här som engagerar sig!

  • FruCic­ci
    Äldre 29 Apr 09:53

    Lappis, helt rätt!
    Snaily, jag åt från Dag 1 till dag 14 (ÄL) när jag blev gravid med Victor. jag tog dubbeldos, extra starka. Det står vissa sidor på nätet om att detta är fertilitetshöjande.
    När jag blev gravid med Victor så sa man att man bara skulle äta fram till ÄL, för man visste inte hur det skulle påverka om man sedan blev befruktad....
    Jag åt även massa vitaminer och Bisolvon (slemlösande så spermierna kunde tränga igenom sekretet lättare).

    Sweet! Hej hej tjejen!
    Jag är i vecka 35 nu! Har BF den 9 juni, men det känns som om vi har en maj bebis på gång

    Oj oj oj vad ni har skrivit.... man hinner inte med

    Grattis till pickande hjärta ore, så skönt!

    Telis, hur går det för dig? Har du inte ny information så här när det närmar sig sommar????

    Mugglan: ha ha ha, du är bra rolig Syftar på allt som skrev tidigare...
    kaprifol är underbar - den doftar väl med?

    Så ni kör FET i juni då lappis, låter ju bra. HOPPAS HOPPAS att det fäster. Om det nu var tidigt MF så kanske det fakstiskt sätter sig denna gången, kroppen lär ju sakna det som den har förlorat.

    koko, jasså har ni köpt katt. Jag missar det ena och det andra, man blir lätt förvirrad som gravid

  • Telis
    Äldre 29 Apr 09:56

    Tinga, den var jättefin! Jag jobbar ganska nära en Odd Molly-affär, ska jag gå in på lunchen och kolla om den finns där i en större storlek?

  • Tinga
    Äldre 29 Apr 10:02

    Åh, Telis, du är för söt! Om du har tillfälle får du gärna gå in där och kolla, men bara om du har tid.

  • Telis
    Äldre 29 Apr 10:04

    Tinga, klart jag har! Jag återkommer efter lunch.

Svar på tråden Livets stora och små frågor