• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • nennesjuttioåtta

    Telis
    ahaa.. så då blir det extra svårt att inte trampa på skarvar i stenläggningar?
    jaså, vitlöksandedräkt... det blir en tuff kväll (eller morgon hiuuuaaa!) men någon måste göra det.

  • nennesjuttioåtta

    liten
    Alltså, kittelskratt är nog det härligaste som finns att höra! Jag vill också ha någon att kittla. Maken funkar det inte på, han bara brottar ner mig och kittlar mig tills jag börjar grina av panik att revbenen kommer spräckas. Nu låter det som att han är väldigt hårdhänt men så är det inte alls, bara jag som vrålar så mycket istället för skratta (jag har nog inte den inbyggda kittelskrattreflexen) så jag faller på eget grepp.

    Jag skulle hellre behöva operera min skelögdhet än närsyntheten, men jag vet itne var jag ska vända mig. FIck remiss till ögonläkaren förut men det resulterade bara i prismaslipade glasögon. Fast det känns som att det blivit värre nu (fast jag använder ju bara linser ändå så det är ju inte konstigt)...

  • tågjäntan

    Jag tänkte väl när jag såg "i mina favoriter" att senaste mejl var skrivet i går 9:23. Det kan inte stämma. Eller är det något fel på sajten? *suck*.
    Men det var bara en ny tråd . Tack Telis!

  • MSW

    Är inne och svalkar mig med en isglass! Men är trött i huvudet så kommentarerna bara försvinner bort!

    Tinga: Kjolen var skitsnygg! Och om du har en ljus scarfs till tycker jag inte att det känns för vintrigt..? Blusen du hittade ser ut att passa super bra till!

    Ang kläder upptäckte jag att jag har typ inga shorts.. Inte mycket kjolar heller.. Dumt! Förmodligen beror det väl på att jag inte hunnit fylla på eftersom förra sommaren var jag gravid och sommaren dessförinnan var jag inte färdig med operation viktminskning + att det mest regnade den sommaren!! Jaja, ett typiskt i-landsproblem..

    Ett annat i-landsproblem är att jag tror att mina (älskade) hallonbuskar har förgrenat sig in i mina pallkragar som jag sår mina fröer i!
    Så nu vet jag inte hur jag ska göra med hallon-buske-skotten!

    Bluebride: Känns det lite enklare nu att vara hemma? Hur stor är hon nu?

  • BrudSommar2006

    Sitter hemma och jobbar, har ett läkarbesök strax och var hos sjukgymnasten imorse. Har fått ännu ondare sedan imorse, passar ju bra inför läkarbesöket men det är faktiskt konstigt att få ondare av att gå till sjukgymnasten, undrar vad hon gjorde.

    Blivande, vilken historia, helt otroligt!

    Liten, håller tummarna efter helgen då, skönt att operationen gick bra.

    Tinga, vilken jättesnygg kjol, fast förstår att du vill hitta somrigare topp.

  • MSW

    BS: OJdå, låter inte bra, skönt att du ska till doktorn då!
    När var det du/ni skulle träffa dietisten?

  • BrudSommar2006

    MSW, har inte hunnit ringa dietisten än, har fått remissen i alla fall. Men har ju inte varit på jobbet på flera veckor och idag var jag tvungen att vara hemma igen efter att ha jobbat i två dagar och det blir inget mer den här veckan för imorgon har vi disputation och kort dag och ledigt fredag och jag bara känner att jag klarar inte att vara borta mer, jag är sjukt stressad av att inte få vara på jobbet. Så jag ska ringa men har inte orkat/klarat att göra det än.

  • nennesjuttioåtta

    Blivande fru
    hahaha, insåg att mitt inlägg blev lite konstigt. Tillägger - Vad skönt att soldaterna återhämtat sig! Vart var de tidigare? På mässen? Sluta löka - nu är det dags att skjuta skarpt!

  • Blivande fru L

    Nenne - Jajamensan, nu är det slut med slappandet för soldaterna. Jag ska börja ropa "giv akt" och "uppställning samtliga" och sådant för att hålla lite pli på dem. Och så blir det 100 armhävningar tre gånger om dagen.

  • Blivande fru L

    MSW - Svalkar dig!?! Här är det 8 grader, blåsigt och regnigt. Brr!

    BS - Har missat var det är du har ont nånstans. Ryggen? Hoppas hur som helst att det blir bättre snart!

    Liten - Modigt att du vågade operera dig! Och kul att det verkar ha gått bra.

Svar på tråden Livets stora och små frågor