• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • sweetstreet

    Bluebride,
    jag har nog missat dig lite.
    Men fortatt att du har en dotter hemma fran neo????
    Hur gar det?
    Hur gammal ar hon" Viklen vecka kom hon?
    gar allt bra nu dar hemma forutom att du ar sjuk nu vilket jag forstar maste vara skitjobbigt med den lilla....

    Hoppas du kryar pa dig!

  • sweetstreet

    Kangu!
    harligt med det skona vadret!
    Har har vi fatt kyla igen viklet jag faktiskt NJUUUTER av!!!!
    Att slippa ACn inomhus. Att bli lite sval igen! Mmmmm!
    Knasigt men man kan verkigen fa for mycket av varme ocksa...

    Och detta enbart eefter ett par dagar med varme ojojoj hur ska det ga! Det ar ju bara april an!!!!!!

    jaja, nu njuter jag av 15 grader iallafall. Ska bli runt 20 resten av veckan tror jag vilket kanns ok det med.

  • BrudSommar2006

    Hej Sweet! Njae, det är nog inget fel på min sköldkörtel, det är mest att jag inte kommer någon vart med min vikt även fast jag verkligen försökt. Känner att det inte är någon idé att slösa mer tid på att kämpa, och nu har jag ju dessutom en remiss till dietist att vänta på, innan jag är säker på att inget annat är fel som gör det svårt.

  • BrudSommar2006

    Bluebride, ett elände att vara sjuk och ha en liten samtidigt. Det absolut värsta när man ammar är nog att vara magsjuk men allt annat är nog nära efter och när ni precis kommit hem från neo och du är extra orolig för att smitta så blir det ju än värre.

  • sweetstreet

    aha da forstar jag BS!
    Hopppas du far svar snart da och att det gar vagen med ny diet.
    kram!

  • Hemlig2009

    Hej igen. Har läst mycket i tråden men det är lite svårt att hänga med.

    Var till min gyn i fredags och tog ut spiralen (spännande!) och då sa hon att min sköldkörtel kan göra det svårt att bli gravid. Har man underfunkton i den så kan det bli så. Jag har testats massor av gånger men min husläkare tycker att det är för lite fel på mig. Hoppas han har rätt nu så att vi lyckas inom en snar framtid. Känns helt overkligt att man nu börjat försöka...

  • BrudSommar2006

    Hm, vi skulle ju träffa våra vänner i helgen för att överlämna deras vagn och skötbord som vi lånat så att de skulle hinna komma i ordning innan det var dags men vi var lite väl snåla med tiden på grund av Iris vattkoppor så nu har de hunnit in på BB redan. Jaja, får väl skicka över maken med sakerna så fort tillfälle ges. Vet ju inte hur snabbt de kommer hem igen med tanke på att det är tredje barnet så egentligen borde vi kanske försöka få över sakerna ikväll för imorgon kväll ska vi bort.

  • BrudSommar2006

    Hemlig, hoppas att inte sköldkörteln ställer till det för er då. Antar att ni får försöka ett tag först innan de utreder vidare. Lycka till.

  • BrudSommar2006

    Sweet, är du klar med de sista testerna? Är ni fortfarande lika nöjda med dagis? Hur många barn är de?

  • Hemlig2009

    Tack! Enligt husläkaren är jag ju frisk. Min gyn är mer petig så hon skulle nu skicka remiss direkt till lasarettet. Så vi får se helt enkelt. Föhoppningsvis är det i så fall så liten underfunktion att den inte påverkar. Men det känns ju aldrig kul att höra något sånt, på en gång...


    BrudSommar2006 skrev 2009-04-29 18:47:36 följande:
    Hemlig, hoppas att inte sköldkörteln ställer till det för er då. Antar att ni får försöka ett tag först innan de utreder vidare. Lycka till.
Svar på tråden Livets stora och små frågor