• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • FruCicci

    Ha ha, kokböckerna är redan igenklistrade i kuvert och klara... och de var inte så stora o tjocka...
    Men det var inte kul att sitta o skriva massa adresser och vykort och annat skit kna jag meddela.
    Lovar att jag inte kommer föda än på 3 veckor Jag ska på stor 40 års fest 16 maj, och tänkte att jag rockar igång det tidigast då!
    Så jag tippar på att morgonen den 17 maj kan se spännande ut

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    åh herregud vilken SÖTNOS!!! JAG DÖR! Fasen, man kanske skulle bli kattfarmare.

    Vet inte vem som frågade men VDn tog det rätt bra, han visste nog en hel del redan, att jag inte haft så mycket att göra. Men det kändes bra iaf, och vi pratade lite målbilder och vad jag ville och hur vi skulle göra. Trägen vinner.

    Hoppas hoppas att det är medicinen som gör mig så här. Blä! Jag ska börja med sprutorna nästa vecka, och ÄP blir väl veckan efter att vi varit i Göteborg och vaggat omkring som en höna med förhoppningsvis hela magen fullproppad med ägg.
    Jag svettas igen som en finsk bastuchampion om nätterna - helt jävla sjukt!

    Nancy har sovit två nätter i rad nu, efter ny taktik från vår sida. Uttröttning. Så vi leker gärnet och hon får hoppa, jaga, göra kullerbyttor (jäklar, vilken akrobat hon är!) och sen ligger hon med oss i sängen ett tag innan hon kryper ner i sin lilla koja. Dock är hon fortfarande rasslig i halsen.

  • Telis

    Tinga, blusen fanns inte här. Det fanns inte ens någon som liknade den.

  • Telis

    koko, jo, det är ganska skönt att ligga på den där spikmattan nu. Jag ligger på den i soffan, då gör det mer skönt ont än skitont som det gjorde när jag låg på golvet. Men det vette tusan om det hjälper nåt. Jag började ju gå hos en sjukgymnast samtidigt ungefär och nu är jag mycket bättre i ryggen, svårt att veta vems förtjänst det är.

  • Lapinette

    Telis - skönt med ryggen! Min ansiktsdam brukar ligga på sin spikmatta i sängen. Typ 20-30 minuter innan hon ska sova med en god bok.

    nenne - dina svettningar denna gång kan ju vara tecken på klimakteriet. Har du hört något mer gällande ditt järnvärde?

    Har glömt vart jag lag länkten till vårt nya fotogalleri. Om någon orkar och har tid snälla maila mig.

  • Telis

    Liten, skönt att det gått bra hittills! Hur lång tid tog själva ingreppet?

    Tinga, cool kjol! Fast jag förstår om du vill ha någon ljusare topp till på sommaren.

  • Lapinette

    Telis - tusen tack!

    Orkar inte skriva ansiktsterapeut ... skitkrångligt ord tycker jag. Hon är den enda som jag känner som tidigare har pratat sig varm gällande spikmatta.

Svar på tråden Livets stora och små frågor