• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • viktualia

    Snaily - vilken dramatik!! Min jobbdramatik inskränkte sig till ett argt telefonsamtal idag från en person som i sitt jobb drabbats av min myndighetsutövning.... jaja... jag hetsar inte upp mig... så mycket.. frågan ska redas ut på plats om några veckor.

  • Grodan12

    Jättebra trådstart Telis!

    Stort grattis till AM, Hector samt till Ore!
    Då får vi hoppas på rosenroten Snaily, hoppas du sover gott och att hunden blir bra (lastbilen känns inte särskilt intressant...).
    Det måste väl nästan vara så Lappis att ju sämre smak desto bättre effekt?
    Hej hej Passionsblomman och Hemlig!

    Är tyvärr dålig på nätshopping Tinga (AM saknas direkt i tråden, ingen hittar väl saker som hon).

    Själv håller jag mest på och gräver i trädgården på dagarna, vem behöver gymkort då? Än så länge flyttar jag mest saker, för tillfället diverse buskar som ska bli en häck (återigen detta häcksnack).
    Lillgrodan sitter snällt och leker en stund ute på en filt, men uppskattar inte mitt grejande i längden.

    Du skrev att du köpte vagn MSW, kan A sitta vänd mot dig i den eller hur blev det? Här är en till som blir åtta månader på torsdag, tiden går så sjukt fort!

  • Page

    Tinga, jag vågar inte uttala mig om vilken av blusarna skulle fungera ihop med kjolen, men det första förslaget känns passa dig väldigt bra. Färgerna är säkert jättefina på dig och jag tror att den skulle passa extra bra på dig om du har en liknande frisyr som du har på bilderna i galleriet.

  • Page

    Vickan. *hoppar som en galning och vinkar tillbaka* Godnatt, suss gott!

  • Tinga

    Lappis & Page - nä, det är svårt att komma med råd när man inte vet hur ett plagg ser ut, men jag har tyvärr inte hittat någon bild. Kanske ska ta ett foto och skicka till galleriet? Håller med om att toppen nog inte bör vara alltför vid; kjolen är lite "A-formad", dvs lite vidare nedtill. Den topp jag köpte till är i siden (blank) och tight i modellen (fast tyvärr väldigt mycket svart i, så den är utesluten på sommarbröllop). Och jo, jag ser fortfarande ut ungefär så i håret som på bilden i galleriet. Tack för ert engagemang! Funderar faktiskt på att beställa hem alla topparna jag länkade till och skicka tillbaka dem jag inte vill ha. Nackdelen med nätshopping - att man inte kan prova innan man köper.

  • Lapinette

    Är ingen nätshoppare ... förutom när det gäller semesterresor och hotell. Kläder måste jag absolut prova men att köpa samtliga och skicka tillbaka är ju en bra idé.

  • sweetstreet

    Men Tinga, varför kan man inte ha en svart top på ett sommarbrölop???
    Eller är hela topen vääääldigt vintrig??
    Annars tycker jag svat går jättebra om man har någon färg till också. Och din kjo är ju färgad inte svart!

  • sweetstreet

    Lappis kan inte du lära mig att shoppa lite??? Jag är verkligen uuuuurdålig på det.....
    Iallafall vad gäller kläder till mig själv.

  • Lapinette

    Sweet - jag tycker själv att jag är en dålig shoppare av idag. Har blivit så mycket mer kräsen så jag hittar sällan saker som duger. Blev därför extra glad idag när jag hittade flera saker i samma lilla hörna på Åhléns.

    Nej, nu är det dags för sängen. Suss gott!

Svar på tråden Livets stora och små frågor