• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • _koko_

    Tinga - Du måste göra galleriet synligt om vi ska kunna se (under inställningar nånstans). Gillade nästan namnet på odd molly-blusen bäst.

    Blivande FruL - Vilken grej!!! Otroligt skönt om ni kan slippa behandling (för det är ju trots allt ingen dans på rosor!!), men jag förstår att det blev lite antiklimax när ni fick beskedet.

    Cicci - Vi har letat katt ett tag, men det har inte varit lätt att hitta någon eftersom vi inte vill ha raskatt (pga priset). Men plötsligt händer det.

    Nenne - Håller med om att det låter som biverkningar! Jag blev sååå låg och ifrågasatte allt, inklusive mitt och sambons förhållande... Bra jobbat att prata med vdn(?), hoppas det blir bättre så du får känna dig värdefull på jobbet!

  • _koko_

    snaily - Nä, samearvet kommer faktiskt från andra halvan, bara norrlandsblod i mig.

    Telis - Är nyfiken på hur det går med spikmattan? Tänk, för en månad sedan hade jag inte ens hört talas om den, nu ser jag annonser och artiklar om det mest överallt!

  • Tinga

    Koko - trodde att det var synligt för alla, för den rutan är förbockad under inställningar. Ja, då har jag ingen aning om hur jag ska bära mig åt, för att ni ska få se bilden.

    Är det inte ett passande namn på en topp att ha på bröllop?

  • Liten med Mindre

    Hej hej!

    En eloge till pösmunken Telis för den fina inledningen - fortsätt pös du.

    Välkommen till världen Hector!

    Grattis till nya fina simmare Blivande! Annorlunda vändning på historien, helt klart.

    Muggles - jag hade också blivit skogstokig på en sån nonchalant typ. Tyvärr tar det rätt länge innan jag brister och "attackerar".

    För övrigt - världen är lite dimmig idag, men jag ser rätt bra ut ur flera aspekter. Hade fullgod syn på kontrollen i morse, och är bara lite röd runt kanterna. Men ännu känner jag mig orolig i magen - tänk om det kommer bakslag - det kan inte gå så bra? Men jag ska övertyga mig om att det kan det visst.

    Däremot var det inte skönt igår. Hyfsat otrevligt när de skulle fästa apparaten vid ögat, det kändes som att de tryckte ut ögat på andra sidan. Och när bedövningen senare släppte, sved det något fruktansvärt - bedövningsdropparna hjälpte måttligt. Tur att min mor tog hand om mig när jag kom hem till dem. Låg i sängen och fick hjälp med alla droppar och sånt som ska i, samt mat på sängen. Klev inte upp förrän på eftermiddagen, då kändes det ok att titta igen.

    Tack för alla "omtankar"!

    Lillsnorpis har haft det så oförskämt bra hos mormor och morfar - imorse brydde hon sig överhuvud taget inte när jag gick. Fast jag är glad att de har det så mysigt ihop. Det värmer otroligt!

  • Liten med Mindre

    koko - kissen ser ut precis som en vi hade på landet när jag var liten.

  • _koko_

    Tinga - Nu syns det minsann! Grymt snygg kjol, men jag förstår att den var svår att beskriva!!! Jag hade nog kunnat ha det på ett sommarbröllop med ljusa strumpbyxor (eller helt utan), men om det inte känns rätt för dig kommer det ju inte se rätt ut heller. Tror blusen du länkade till senast (den med roliga namnet ) skulle vara väldigt fin och somrig till! Hoppas telis hittar!

    Liten - Härligt att det gick bra!! Skönt att vara hos mamma och pappa också efteråt.

  • Liten med Mindre

    Ska tillägga också - för att höja spänningen lite - BIM på måndag.

  • Liten med Mindre

    Cicci - nåde dig om du skulle försöka föda före eller på mitt BIM-datum! *hötter med fingret*



    Se till att någon annan lyfter kokböckerna - koncentrera dig på signerandet. Så skoj kan jag tänka mig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor