Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets stora och små frågor

    Hej hej!

    En eloge till pösmunken Telis för den fina inledningen - fortsätt pös du.

    Välkommen till världen Hector!

    Grattis till nya fina simmare Blivande! Annorlunda vändning på historien, helt klart.

    Muggles - jag hade också blivit skogstokig på en sån nonchalant typ. Tyvärr tar det rätt länge innan jag brister och "attackerar".

    För övrigt - världen är lite dimmig idag, men jag ser rätt bra ut ur flera aspekter. Hade fullgod syn på kontrollen i morse, och är bara lite röd runt kanterna. Men ännu känner jag mig orolig i magen - tänk om det kommer bakslag - det kan inte gå så bra? Men jag ska övertyga mig om att det kan det visst.

    Däremot var det inte skönt igår. Hyfsat otrevligt när de skulle fästa apparaten vid ögat, det kändes som att de tryckte ut ögat på andra sidan. Och när bedövningen senare släppte, sved det något fruktansvärt - bedövningsdropparna hjälpte måttligt. Tur att min mor tog hand om mig när jag kom hem till dem. Låg i sängen och fick hjälp med alla droppar och sånt som ska i, samt mat på sängen. Klev inte upp förrän på eftermiddagen, då kändes det ok att titta igen.

    Tack för alla "omtankar"!

    Lillsnorpis har haft det så oförskämt bra hos mormor och morfar - imorse brydde hon sig överhuvud taget inte när jag gick. Fast jag är glad att de har det så mysigt ihop. Det värmer otroligt!

  • Liten med Mindre

    koko - kissen ser ut precis som en vi hade på landet när jag var liten.

  • Liten med Mindre

    Ska tillägga också - för att höja spänningen lite - BIM på måndag.

  • Liten med Mindre

    Cicci - nåde dig om du skulle försöka föda före eller på mitt BIM-datum! *hötter med fingret*



    Se till att någon annan lyfter kokböckerna - koncentrera dig på signerandet. Så skoj kan jag tänka mig.

  • Liten med Mindre

    Telis - jag kom dit vid 8, åkte hem vid 10, men jag skulle tro att jag inte låg i operationssalen mer än 15-20 min. Lite extra eftersom de var tvungna att springa o hämta min operationsfil som inte hade kommit med på USB-stickan.

    Sen var det ju runt omkring-grejorna som tog tid, bedöva och spänna fast ögonen. Lasern var ju kvick som attan både på att skära lock och bränna det som skulle bort.

  • Liten med Mindre

    Telis - jag vet att de kan korrigera astigmatism - men inte hur "grav" den kan vara. Bäst är väl om du gör en förundersökning och får resultat direkt. På memira kostar det dock att göra undersökningen, medan andra har den gratis.

    Å andra sidan har du ju nya fina glasögon att njuta av.

    Nenne - vi busar upp Mindre så gott vi kan före läggdags. Inte för att hon verkar bli tröttare av det, hon håller ju igång hela dan innan oxå. Men hon ska ha skoj före läggdags i alla fall. Och det är sååååå segt när hon är jättetrött ibland, eller när vi är krassliga. Det är ju elakt men bekvämt att bara kittla henne för att få henne o skratta... *skäms* Så lite tafatt blir det också.

  • Liten med Mindre

    BS - Stora kramar! Fy så trist med kissen.

    Kramar även till Oms och Izzie som stressar på med vardagen.

    Snaily - jag har gjort Lasik (flik), femtosecond-varianten där de använder laser hela vägen. En lasikoperation kostar mellan 27 och 35 tusen.

  • Liten med Mindre

    MrsB- hoppas halsen kryar på sig. Vi har fått de flesta av Mindres kläder - och har rätt mycket rött till vår lilltjej. Hon är oftast helröd ute.

  • Liten med Mindre

    AM - grattis igen! Sitter här med tårar på ögonkanterna. Så ovanligt! Skönt att syskonkärleken åtminstone fick en bra start.

    FruLlis - jag hejade på en 1 veckas förra veckan - håller med om att de är yttepytte små. Och när Mindre var "ny" kunde jag inte fatta hur föräldrar kan glömma hur små deras barn varit.
    Det blir väl så när man växer med dem varje dag.

Svar på tråden Livets stora och små frågor