• Telis
    Äldre 28 Apr 09:09
    895123 visningar
    9761 svar
    9761
    895123

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Piggel­in1
    Äldre 28 Apr 10:15
    #21

    Telis - vad är RUL

  • Äldre 28 Apr 10:17
    #22

    Jaaa, visst är han söt!! Japp, blandras, pappan kan vara norsk skogkatt (så försökte iaf säljaren motivera det höga priset - han är ju nästan raskatt...). Det är 4 ungar i kullen, vår kisse var inte den mest dominanta (kan vara bra att välja den dominanta, men vår förra kisse var väldigt dominant vilket resulterade i en del slagsmål med grannkatterna, jobbigt), men inte heller den slöaste. Han var så SNÄLL när vi var där, lekte med sina syskon och oss, klättrade i min kjol, men var redan väldigt försiktig med klorna.
    Åh, vad jag längtar efter honom!

  • Ore
    Äldre 28 Apr 10:17
    #23

    Telis: Suverän trådstart!

    AM: GRATTIS till Hectors ankomst - åååååh vad roligt!!!! Ska bli jättekul att höra (läsa?) din berättelse så småningom!!!

    MrsB: Näää, inte sjuk igen... Ingen rolig vinter ni har haft. Men nu MÅSTE det ju bara vara slut på allt sjukdomselände snart.

    Nenne: Majj gadd vilken liten sötnos. Vilken ras var det, sa du? Ååååååh, vad jag vill ha en sån!!!

  • Ore
    Äldre 28 Apr 10:18
    #24

    Eller var det kokos katt? Förvirrad...

    Hur som helst var den hur söt som helst... Vill ha en sån!!!

  • Äldre 28 Apr 10:26
    #25

    Nennes Nancy väntar vi fortfarande på att få se. De ser ut som små leoparder, helt fantastiska!!

  • muggle­s
    Äldre 28 Apr 10:30
    #26

    koko: ursöt katt!!!

    Piggelin: måste vara Rektalt UL?

  • Telis
    Äldre 28 Apr 10:35
    #27

    Men kära nån, ska jag av alla människor vara den som berättar för er att RUL är RutinUltraLjudet som man gör i vecka 18(?)?

  • MSW
    Äldre 28 Apr 10:39
    #28

    Alltså, nu är jag JÄTTESUGEN på en kattunge!! Men.... jag tycker det är så skönt samtidigt att inte ha några djur som hårar ner och som jamar och klättrar och så..
    (det räcker att behöva hålla koll på ett vilddjur i åtta-månaders åldern, som river ner saker och vill ha allt han inte får... )

  • muggle­s
    Äldre 28 Apr 11:02
    #29

    MSW: är A redan 8 mån???!!! Shit.

    Telis: aj fan, jag som trodde att jag kommit på ngt.

  • muggle­s
    Äldre 28 Apr 11:08
    #30

    Vem har förresten BIM-facklan? Måste ju ha lite spänning i tråden...

    OT: min chef är äckligt imponerad av Autisten, han berömde honom inför alla på fikarasten. Jag har aldrig hört honom berömma NÅGON här på företaget på det sättet förut (och det finns minst en kollega som är urduktig). Själv är jag ju inte så imponerad då tyvärr vilket gör verkligheten lite skev. I fredags hade vi en internkurs där vår allra mesta expert på ett område höll kurs för oss andra så att vi kommer upp på banan. Min kollega som höll kurs har jobbat med området ute hos kund i ca 3 år och kan nog räknas som en av Sveriges bästa experter på området. Vad gör Autisten då? Jo, tar med sig sin dator in i kurslokalen och sitter och kodar under kursen... Det blir ju enl min mening varken hackat el malen (dvs han lär sig varken kursämnet el får särskilt mkt gjort). Du koko vet ju om ngn att kodning kräver en del koncentration och man knappast gå kurs samtidigt Men han är ju SÅ viktig för projektet så att han inte kan sluta koda ens på möten el kurser tydligen. Jag undrar bara varför han inte bara sket i att gå kursen istället? Irritation är bara förnamnet.

Svar på tråden Livets stora och små frågor