• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Telis - jag fick tårar i ögonen när jag läste trådstarten.

    Kul att höra att Hector nu gjort entré.

    Mrs B - krya på dig!

  • Tinga

    Muggles & FruLlan - rektalt UL och skitungar Haha, jag skrattar fortfarande!

    Ore - vad härligt att du sett hjärtat picka!

    Hemlig - välkommen hit!

  • Tinga

    Och jag sällar mig till Kokos klagokör - jag vill också få köpa flickkläder istället; utbudet är myyycket större än till pojkar. Ibland blir jag så arg för att t ex röda byxor ofta har något blombroderi eller liknande; vad ska det vara bra för? Röda byxor sätter jag gärna på mina killar, men blombroderier och volanger är jag inte lika förtjust i.

  • Tinga

    Muggles - så störigt att din chef snöat in så mycket på allt Autisten gör. Det är ju verkligen viktigt att en chef kan granska sina medarbetare kritiskt och inte bara imponeras av allt en viss person gör, bara för att det är just han/hon som gjort det. Dessutom var det ju otroligt arrogant och nonchalant gentemot din kollega som ansträngt sig och förberett en kurs; tänk om alla ni deltagare suttit och kodat istället för att delta i kursen.

  • Tinga

    Är det någon här som är flitig med att nätshoppa kläder? Jag är på jakt efter en topp till en röd kjol jag har, till två bröllop i maj och juni i år. Kjolen är gjord i ett halvmatt material, strax under knäet-längd och har liksom draperingar, som ser ut som ett mellanting mellan volanger och sådana där ballongkjolar man hade på 80-talet (låter skitful, eller hur? ). Jag har letat mig vansinnig i butikerna efter något som passar till, men har helt gått bet. Igår började jag kolla lite på nätet, men jag vet inte riktigt var jag ska leta. Jag länkar till några exempel på toppar nedan, så att ni kan se ungefär vad jag är ute efter, men har ni några andra tips är jag djupt tacksam.

    nelly.com/productInfo.asp&qProductColorId=46&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=5&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=5&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

    nelly.com/productInfo.asp&qProductColorId=77&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=5&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=7&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

    nelly.com/productInfo.asp&qProductColorId=92&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=5&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=8&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

    nelly.com/productInfo.asp&qProductColorId=36&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=4&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=73&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

  • Tinga

    Vickan - Esprit gillar jag också, fast den här säsongen har de inget som passar till min kjol.

    Jag har sett en del fina klänningar, men jag köpte kjolen i höstas och har bara använt den två gånger, och eftersom jag trivs jättebra i den vill jag gärna ha den några gånger till.

  • Tinga

    Lappis - inget höjer humöret som lyckad shopping! Kul!

    Snaily - åh, vad trist att tanten redan dyker upp!

  • Tinga

    Lappis & Page - nä, det är svårt att komma med råd när man inte vet hur ett plagg ser ut, men jag har tyvärr inte hittat någon bild. Kanske ska ta ett foto och skicka till galleriet? Håller med om att toppen nog inte bör vara alltför vid; kjolen är lite "A-formad", dvs lite vidare nedtill. Den topp jag köpte till är i siden (blank) och tight i modellen (fast tyvärr väldigt mycket svart i, så den är utesluten på sommarbröllop). Och jo, jag ser fortfarande ut ungefär så i håret som på bilden i galleriet. Tack för ert engagemang! Funderar faktiskt på att beställa hem alla topparna jag länkade till och skicka tillbaka dem jag inte vill ha. Nackdelen med nätshopping - att man inte kan prova innan man köper.

  • Tinga

    Nenne - kram på dig! Hoppas att sprutorna blir det uppåttjack du verkar behöva just nu. (Fast mest hoppas jag ju på att en graviditet blir det uppåttjack du är i behov av. )

    Blivande - oj, vilken historia! Vilken tur att det finns penicillin. Lycka till nu med de fortsatta övningarna!

    MSW - hoppla! Själv har jag också gått hemifrån med vidöppen dörr, fast det var balkongdörren (på 2:a våningen), så det var inte så farligt. Tack och lov att jag inte upptäckte det förrän jag kom hem; att vara iväg och komma på det gör ju inte tillvaron så rolig förrän man kunnat ta sig hem och stänga igen.

    Angående min klädproblematik så tror jag nu att jag lyckats lägga upp en bild i mitt galleri på kjol och topp. Det är ingen superbild, men kanske kan ni få en uppfattning ändå. Själv tycker jag att toppen känns för vintrig; den är ju svart i botten och blommorna som är på känns vintriga på något sätt. Hade det varit höst- och vinterbröllop hade jag inte haft några problem med att ha den, men den känns lite för mörk för försommarbröllop, tycker jag.

    Kängu - tack för länken! Hittade en jättefin Odd Molly-blus där (www.tintinstyle.se/system/search/product.asp&c=109&page=5&rnum=51), men den fanns bara i strl 34, och så liten är jag inte. Ska se om det går att hitta den någon annanstans, för den tror jag hade funkat. Vad tror ni andra?

    Jättekul att det är så många klädintresserade här som engagerar sig!

Svar på tråden Livets stora och små frågor