• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Snaily - oj, vilken dramatik i dina hemtrakter! Är du besviken över att du inte fick vara med?

    FruLlan - vad trist att även det här busfröet inte vill växa ordentligt eller placera sig i rätt läge. Finns det fortfarande chans att Roffe vänder sig rätt, eller? Blir det vändningsförsök igen?

    Nenne - sprut kan vara trevligt i flera olika former, uppenbarligen!

    Muggles & Piggelin - vad bra att ni planerar Göteborgsdejterna. Tänkte just på det att den enda i tråden som jag träffat två gånger är Sweet, som bor allra längst bort.

  • Tinga

    Koko - Jag sitter här och gråter, efter att ha läst ditt inlägg. Vilken fantastisk komplimang! Tack!

  • Tinga

    Koko - det är klart att man ska känna sig stolt när man får beröm.

    FruLlan -

    Muggles & Piggelin - kan bara instämma i att det är renoveringsbehov med stort R i det där radhuset, särskilt i köket! Men visst, smaken är ju som baken! Fast det var lite fel typ av allmoge för att vara i ett radhus i Örgryte; hade passat bättre i ett rött hus i Dalarna.

  • Tinga

    Liten - tack! Jo, jag är ju självklart glad för att de trots allt går upp, och inte ner, i vikt, och vår BVC-tant är faktiskt väldigt bra i det hänseendet att hon inte kommer med en massa gnäll och pekpinnar om hur det "borde" vara. Det är väl mer jag som har lite för höga förhoppningar när det är dags för vägning. Eller egentligen tycker jag inte att de är särskilt höga, men uppenbarligen är de det i förhållande till vad Piff & Puff klarar av. Sen är det som jag skrev innan värst just den dagen man väger och de gånger man själv blir ratad när man matar. Att de äter lite när någon annan matar har jag mycket lättare att ta. Problemet är ju då att det är jag som står för matningen i typ 70% av fallen, men så är det ju just nu.

  • Tinga

    Muggles - ja, du är säkert den första människan i världen med internetpolare!

  • Tinga

    AM - ska Hektor bli lika lång som mamma är det väl lika bra att han sätter full fart direkt.

    Ore - grattis till fint resultat!

  • Tinga

    Hej tjejer!

    Idag har vi ägnat oss åt att köpa hus! Vi kollade på det i helgen som gick, sen en gång till i onsdags, bjöd igår förmiddag och idag på eftermiddagen skrev vi kontrakt. Shit, vad det går fort att göra av med några miljoner, bara sådär!

    Det är inte drömhuset vi köpt, men priset är ok, huset är ok och läget är ok, så då får man vara nöjd i den här sta'n. Det finns en del saker vi ska ändra på, men huset är byggt 1998, så det är hyfsat fräscht. Tomten är liten, men det gillar vi, för det är främst en uteplats vi vill ha. Om någon är nyfiken på hur det ser ut får ni inboxa mig er mailadress, så kan jag skicka lite bilder, för nu är det borttaget ifrån Hemnet.

    EA - även om svaret inte var så uttömmande som du önskade var det ju ändå grymt att du fick svar på en kvart! Visst önskar man alltid patentlösningar, men det är ju så sällan det finns i bebisfabriken.

    Sweet - intressant att läsa om 3-cells- respektive blastocystteorierna. Måste vara jättespännande att jobba med sådant!

    Hoppas att ni får en riktigt trevlig brunch i Stockholm på söndag! Blir inte fullt så avundsjuk som jag brukar, eftersom vi ska ha träff i Göteborg nästa helg, men tänk så kul det hade varit om vi kunde haft "stormöte" med alla trådisar närvarande samtidigt.

  • Tinga

    Vickan - kom igen nu; skriv upp dig på pöklistan! Det är väl egentligen jättebra att du inte alls har fokus på bebisfabriken, för det brukar ju vara då man mår som allra bäst.

Svar på tråden Livets stora och små frågor