• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Håller såklart tummarna stenhårt för Nenne idag! Hoppas verkligen att vi nu har sett början på en ny plusvåg; både BS och Telis inom loppet av några dagar, och flera potentiella möjligheter inom kort.

  • Tinga

    Kängu - vad ska jag då skylla på, som varken har graviditets- eller amningshormoner i omlopp? Nä, jag tycker inte man behöver ha någon ursäkt alls för att det trillar en och glädjetår för Telis idag!

  • Tinga

    Telis - det låter som en helt normal plusreaktion! (Du får ursäkta, BS, men de flesta tänker inte på krångel med dagisplats det första de gör! ) Vad var det som gjorde att du trodde på ett plus? (Om det nu är OK att diskutera symptom efter att pluset faktiskt visat sig. )

  • Tinga

    Åh, vilka nyheter det trillar in idag - FEMTON ägg till Nenne! Det är ju fantastiskt! Så härligt! Kram, tjejen!

  • Tinga

    Tack för alla Varvet-grattis! Ni får det att låta som värsta bragden! Min brorsa, den luspudeln, satsade på under 1.25, men när han vd 8 km insåg att han inte skulle fixa det bestämde han sig för att "bara springa igenom loppet" och vad gör han; jo, springer på 1.30 iallafall! Varför fick inte jag de generna?

    Cicci - oj, låter som att det börjar hetta till nu!

    Nenne - vad skönt att du tyckte allt gick bra idag. Grattis igen till alla äggen! En av mina kompisar har precis genomgått IVF med ICSI med lyckat resultat, så jag hoppas att den trenden håller i sig.

    FruLlan - vad bra att Roff* vänt sig! "Grattis" om man nu kan säga så.

  • Tinga

    Nenne - det låter väl bra med 6 st befruktade ägg. Grattis så långt! Det är väl inte ett dugg konstigt att du har koncentrationsproblem på jobbet; det vore väl snarare konstigt om du var precis som vanligt, med tanke på vad som håller på att hända. Kram på dig!

    Telis - vi såg en björn i Yosemite! Man åker buss inom området, och det var från en sådan vi såg björnen, så den var precis mittemellan två "bostadsområden". Efter det såg man verkligen till att följa alla "björnregler" de har i parken.

  • Tinga

    koko - vilken konstig kattleverans! Men det var ju skönt att den blev av till slut. Kanske bäst att ni har kissen i koppel i början, så de inte kommer tillbaka och snor den i ett obevakat ögonblick.

  • Tinga

    koko - nä, jag fattar inte varför både vask och spis är så långt ifrån ändarna av arbetsbänken; det hade ju varit mycket bättre med en större sammanhängande yta mitt i, för det är ju där man brukar vara när man lagar mat. Kanterna blir mer avställningsytor.

    Muggles - åh vad du frestar mig med den där menyn!

Svar på tråden Livets stora och små frågor