• Tinga

    Livets stora och små frågor

    FruLlan - ja, matematiska formler är trollformler! Logiska samband är sååå mycket enklare att förstå än luddigt svammel.

    Intressant att höra om en vuxen som är så ointresserad av mat. Hoppas verkligen att vi inte hamnar där med Piff & Puff! Ser fram emot när man kan börja köra mer logiska resonemang med dem (se där; nu kom ingenjören fram igen! ).

  • Tinga

    Nenne - vilka fantastiska nyheter! Så härligt att allting gått finemang så här långt i processen! Stor kram!

  • Tinga

    Telis - åh, vilken lycka med diskmaskin! Det fanns ingen här i lägenheten när vi flyttade in, men eftersom vi haft det tidigare var vi tvungna att installera det, det första vi gjorde efter inflyttning.

  • Tinga

    MSW, EA & koko - nu har jag mailat bilder och objektsbeskrivning till er.

  • Tinga

    Telis - nä, jag är väl inte direkt någon superreklam för det här med tvillingar.

    Muggles - sjysst lägenhet! Fast jag vet knappt om jag hade velat bo där ens utan barn; lite för mycket spring i trappor. Ett par etage kan vara häftigt, men detta verkar aningens opraktiskt tycker jag. Fast tvättnedkast drömmer jag också om. I huset vi köpt ligger en klädkammare rakt ovanför tvättstugan, så möjligheten finns.

    MSW - tillträde 10 augusti. Eventuellt väntar vi några veckor med att flytta in, för att kunna fixa vardagsrummet först.

    Sweet - hej! Vilka häftiga saker du jobbar med!

  • Tinga

    Sweet - funkar din sweet-hotmail? När jag skickade till din jobbmail fick jag nämligen felmeddelande.

    Snaily - kram! Det blir självklart extra tungt med ens egen "ogravidhet" när man träffar andra som är gravida.

    Piggelin - champagne kan man ju inte tacka nej till! Haha, om någon hade en bild av mig som seriös löpare är den väl borta nu. Jag får väl satsa på champagnegalopp, helt enkelt.

  • Tinga

    Frejis - grattis till fint RUL och en liten tjej! Skönt att höra att allting såg bra ut. Hoppas nu att ni kan få njuta lite av resten av graviditeten och inte oroa er alltför mycket.

    Tack Piggelin, Muggles & EA för en trevlig tråddejt idag! Trist att jag inte kunde vara med på "stora" träffen igår, men man kan ju bara vara på ett ställe i taget. Jag är nöjd med mitt resultat från GöteborgsVarvet; kom under två timmar, vilket var min målsättning, och det är högst troligt att det blir en uppföljning nästa år. Hoppas att jag kan träffa flera av er andra då, om jag inte hunnit med någon mer Göteborgsträff innan dess.

    Izzie & Vänner - jag har mailat er!

  • Tinga

    Muggles - tja, han var rätt nöjd med att jag satt i baksätet och halvslumrade på vägen hem! Och jo, det är ju det där med maten; hade det inte varit för den hade jag inte kunnat önska mig mer av mina barn. Men charma kan de ändå! (Även sin mamma...)

  • Tinga

    Åh Telis, vilka fantastiska nyheter! Sitter här med tårar i ögonen och är så GLAD för din och din mans skull! Vilken lycka! Jättekramar i mängd! (Så kul att få dela ut kramar för något roligt också!)

  • Tinga

    Telis - när nyheten är av den här kalibern räcker det väl med en "enda"!

Svar på tråden Livets stora och små frågor