• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • kängu

    Stort GRATTIS till Nenne!!!!!!!!!!!!!!! SHIT vilken ägg-kläckningsmaskin!!!!!

  • Telis

    På tisdag blir det ÄP för nenne.

    BS, det går nog bra med Iris. Den där blygheten går väl fort över?

    Nu möte.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja hade de bara fått tillbringa någon timme tillsammans så hade det inte varit någon fara så ikväll kommer det att ordna upp sig men imorse ville Iris inte gå i närheten av henne och nu har de ju inte setts på hela dagen så läget kommer att vara oförändrat när hon kommer själv för att hämta Iris i eftermiddag. Så det är tveksamt om Iris kommer att vilja följa med. Men annars får hon ju vara kvar på dagis tills jag kommer från jobbet.

    Åh, är det redan på tisdag dags för ÄP för Nenne! Tiden går så fort men det är ju bra iofs.

  • BrudSommar2006

    Har inte kommit någon vart än med övertalningen att vi ska ha två katter. Nu när svärmor är här är det ingen idé att prata om det heller för hon är ju allergisk.

  • Lapinette

    Åhhh vad härlig nenne!!!! Och så ÄP på min födelsedag!!! Ska tänka på dig gumman. Antar att det blir långtidsodlingen för er del.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad bestämmer om det blir lång- eller korttidsodling?

  • Tinga

    Nenne - vilka fantastiska nyheter! Så härligt att allting gått finemang så här långt i processen! Stor kram!

  • Tinga

    Telis - åh, vilken lycka med diskmaskin! Det fanns ingen här i lägenheten när vi flyttade in, men eftersom vi haft det tidigare var vi tvungna att installera det, det första vi gjorde efter inflyttning.

  • Tinga

    MSW, EA & koko - nu har jag mailat bilder och objektsbeskrivning till er.

Svar på tråden Livets stora och små frågor