• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • Im yours

    Wow, vad duktiga vi är. Själv har jag vart och shoppat, m klev av några hållplatser innan för att gå i mål

    Hur har ni det med sockersuget, och vad gör ni då det kommer????

    Jag försöker dricka mycket vatten, o äta regelbundet. Men ibland är det döjobbigt, med sockersug

    Ska försöka fixa mina överarmar oxå, de liksom slokar just nu Blir väl att ta fram hantlarna och svinga runt dem lite.

    Ha det bra!!

  • passionsblomman

    Jag vet att jag är urdålig på förbud, så jag tänker hantera suf´get som så, att ha noll socker på förmiddagar, och OM jag känner att jag vill fika, så ska det vara på em. Det brukar fungera så att har jag bara ätit ordentligt och tillräckligt tätt tilldess, så blir inte suget så farligt.'Sedan brukar jag köpa en liten påse med såna där svindyra fina tryfflar och praliner, och så tar jag fram två, lägger på ett itet fint fat och serverar mig själv kaffe till.
    Då äter jag bara två och njuter av dem i fulla drag.
    Det är en väsentlig skillnad mot att dra i sig tre bitar kladdkaka eller fem...

  • nni

    Im yours; Mörk choklad (70 procent kakao gärna). E ett alternativ som e bättre än mycket annat. Eller "light glass" Man måste ju inte skippa helt alltid.

  • Im yours

    Tack så mycket för tipsen. Idag är det genommulet här i Örebro, skjuter upp promenaden några timmar. Ska ägna några timmar åt att baka matbröd, o kanske några kardemumma- muffins.

    Glad Påsk!!

  • T0612

    har nyss vart ute och gått 9378 steg, gick ut direkt efter att jag vaknade för det är tydligen då som fettförbränningen är som bäst =) mitt mål varje dag är 14000 och får nog ta samma runda i em igen :D

  • passionsblomman

    Idag har jag bara kommit upp i 8040 steg, för vi har varit i stan och lunchat och gått på bio, sonen och jag.
    Promenaden hem från bussen är iofs fyra km, men en liten sväng till hade jag ju behövt ta. Mitt minimum tänkte jag ha på 10000.
    Nu har det iallafall slutat regna...
    Det gör förövrigt rätt ont i mina ben efter de senaste dagarnas nötande, så man kanske ska ta det LITE varligt ändå. Jag vill ju inte ha benhinneinflammation igen.

  • passionsblomman

    Så, nu hann jag precis ut så jag kom över min minimumgräns innan det blev mörkt. 11000 steg blev det nu istället då. På min räknare är det 9,58km
    Då komjag över mitt minimum åtminstone. Fasen vad ont smalbenen gör på framsidan!

    *går och hämtar linement*

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor