• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • passionsblomman

    Den jag har heter SILVA och den är inte svår. Jag har däremot märkt att olika räknare verkar visa ganska olika varandra. Någon påstod att samma sträcka som jag gått, var flera tusen steg mer än det var för mig tillexempel.

    Jag har ställt in steglängden på min på 87 cm, mot de 60 den var på när den införskaffades. Det blir ju iofs fler steg då för den som har kortare antar jag...min visar 11,91 km på de
    13697 stegen. Så, man har ju knatat över en mil idag då.

  • nni

    Jag hänger med här! Ska köpa stegräknare idag !
    Jätte bra idé med 1 miljon steg på 10 v!!

  • passionsblomman

    Vad SUR jag blir på mig själv!

    Idag har vi gått precis en hel dag -vi har varit en heldag på Skansen.

    Jaha! Hade jag kommit ihåg stegräknaren då?

    NEJ! Så nu vet jag inte vad jag kan fylla i på mitt excelark. Noll blir ju helt fel...


    20090725 skrev 2009-04-06 18:46:09 följande:
    vill bara säga att vad duktiga alla e, själv brukar jag slappa ner i soffan när jag kommer hem, om inte blivande drar med mig på en promenad, men å andra sidan så går jag mellan 20000 och 30000 steg varje dag på jobbet, så det får räcka för min del! förra året när jag hade stegräknare gick jag 44000steg på en dag! men jag går inte lika mycket nu som jag gjorde då!men nu skall vi ut å börja prommenera minst 3 ggr i veckan.
    VAD jobbar du då med?
  • T0612

    jag är medlem på tappa.se och skriver i allt jag äter och alla mina steg per dag och om jag har glömt stegräknaren så har dem ett system som räknar ut hur många steg som jag gått under aktiviteten och en promenad i rask takt räknar dem 100 steg/min kan kanske vara en hjälp för er som ha glömt den hemma :D

  • warren

    Jag har lånat min sambos stegräknare från tappa.se och den räknar bara stegen och inte hur långt du har gått. Har gått runt 16000 steg både måndag och tisdag och det utan att ha ansträngt mig. Får se ifall jag personligen höjer de där 1 miljon stegen lite längre fram.

    Kämpa på. Det ska bli fint väder i påsk så ut och gå långpromenader.

    kram

  • nni

    Jag börjar idag !
    Hoppas på att gå över 15 000 steg (ska jobba)...vi får se!

  • nni
    passionsblomman skrev 2009-04-07 19:58:36 följande:
    Vad SUR jag blir på mig själv! Idag har vi gått precis en hel dag -vi har varit en heldag på Skansen. Jaha! Hade jag kommit ihåg stegräknaren då? NEJ! Så nu vet jag inte vad jag kan fylla i på mitt excelark. Noll blir ju helt fel...
    VAD jobbar du då med?
    Tyvärr tror jag det e en sannolikhet att det händer en förr eller senare. Men kan du inte skriva genomsnittet vad du gått änsålänge? Du lär ju ha gått MINST det.
  • passionsblomman

    Ja jag tänker skriva i 15000 tror jag för det har jag ju lätt gått, så jag behöver ju inte känna att jag inte uppfyllde målet den dagen. Jag var väldigt duktig på att ha min räknare förra våren, och hade dessutom ett antal olika rundor jag gick och visste ungefär antalet steg för varje, för jag hade skrivit upp det. Idag är det ömma benhinnor igen, och jag får väl se hur det går att knata runt, men pröva ska jag iallafall.

  • rosarosen1

    Hej!

    vilken rolig tråd, här hänger jag på! Vi har stegräknartävling på jobbet. Vi startade den 16 februari. Jag leder :) har hittills gått drygt 576.000 steg, med min steglängd blir det ca 38 mil. Vi ska gå sammanlagt 84,5 mil.

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor