• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • passionsblomman

    Hejja hejja vad duktiga vi är!

    jag har gått som en dåre idag och det var nog dumt...jag har provgått de här MBT-dojjorna nu och gått i dem två mindre rundor, plus en lång i mina vanliga skor. Jaghar en känsla av att jag kommer att få äta upp det imorgon!

    kan det förresten inte bli lite varmare ute snälla? Det blåser ju is-vindar på en och rakt genom märg och ben när man ska stava sig fram...

  • september2009bröllop

    Ja visst är vi duktiga

    Här är det ganska varmt på em när går hem från jobbet men på morgonen är det riktigt ruggigt..

  • passionsblomman

    Usch! Här kände jag att jag blev så kall om benen att jag borde haft långkallingar under vinbyxorna idag. Det är ju inte så himla bra att bli helt stelfrusen om de muskler man försöker aktivera!

    Täääänk om man hade en sådan där badbalja som alltid har ångande bad a40 grader, ståendes utanför i trädgården...*drömmer*
    Det tror jag mina ömma ben skulle gilla!

  • warren

    Gud vad alla är duktiga. Idag har jag mest suttit i min postbil. Hade dubbla pass men är nu äntligen hemma. Är uppe 9289 steg. Mitt sämsta resultat hittils. Men dygnet har ju bara 24 timmar och jag har bara varit ledig 3 timmar så jag har inte haft så mycket tid på mig att gå.

    Det är så skönt att höra er andra kämpa på trots att resultaten ibland är lite sämre. Det ger en kraft att fortsätta köra på.

    Nu är det ny vecka så nu fortsätter vi mot miljonen.

  • tonårsmorsa

    Igår blev det massor av steg. Flera vändor till och från bussen (2-3 km varje vända), så kom totalt upp i över 20000. Kändes som att Jennifer Lopez rumpan började närma sig, men det krävs nog lite mer för det. Har i alla fall väldig träningsvärk i höfterna idag. Inte har det blivit så många steg idag heller (har suttit i skolbänken), så inte ens 5000. Kanske blir det en kort kvällstur.

    Passionsblomman: Kan tänka mig att du också kommer känna av träningsvärken i morgon. MBT-skor är tuffare än vad de ser ut.

    Badtunna - själv drömmer jag om ett utespa, men får nog nöja mig med att värma mig i bastun.

  • september2009bröllop

    Några miljoner steg blir det inte här iaf på 10 veckor... Idag hade jag inte möjlighet att gå till och från jobbet så det blev bara 8068 steg.. Inte lika bra som övriga dagar denna veckan men fler än genomsnittligt antal steg förra veckan så jag är nöjd med det..

    Hur känns det i benen idag då blomman? Fick du nån värk efter MTB skorna?

  • lojeli

    Jag vill också vara med! Men några 16-20 000 steg har jag svårt att hinna med på en dag. Satsar på att komma över 10 000. Har ni tips på hur ni får i hop så många steg utan att vända upp och ner på livet totalt. Ungarna måste ju ha mat och jobbarkompisarna vill att jag ska jobba

  • september2009bröllop

    hehe.. jadu det är inte allt för lätt att få ihop stegen vill jag lova.. Ha på dig stegräknaren hela dagen och gör små val.. Ta trapperna istället för hissen, gå av en hållplats tidigare etc.. Jag har börjat gå fram och tillbaka till jobbet istället för att ta bilen och "får" då ca 7000 steg extra per dag.. Du kanske hinner gå en kortis på lunchen? 15 minuter blir ca 1,5 km vilket är ca 2000 steg..

    För att gå 1 miljon steg på 10 veckor krävs ca 14500 steg om dagen..

  • lojeli

    Tack för tipsen! Ska genast gå ocj leta rätt på min mätare!

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor