• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • passionsblomman

    Gú vad bra det är att man kan hänga med vrandra och peppa lite i den här tråden!

    jag vill INTE stava ihop med någon annan, det passar mig inte alls och jag vill inte banta och hålla på heller, men det långsiktiga kan vara svårt att hålla ut med när det gör ont både här och där, och latmasken viskar att soffan är sköööön och blåsten kall...

  • september2009bröllop

    Hahaha förstår precis vad du menar.. Men man får komma ihåg att ta sig den promenaden är viktigt för hjärtat och hälsan när det tar emot och att ha ett hål i excel arket är ju inte heller kul

  • tonårsmorsa

    10679 steg idag. Nöjd att jag passerade 10000, men nu värker kroppen. Släpper det bara över natten så fortsätter jag hålla mig på 10000 steg om dagen.

    Hejar på er andra och kutar bakom så gott det går.

  • passionsblomman

    Hejja tonårsmorsa!!! Det är ju skitbra!! Hejja hejja!

    man MÅSTE ta hänsyn till om man har värk, och utmana sig lagom.

    Jag sak se om jag pallar en liten extrarunda imorgon så det blir liiiite mer än den här veckans snitt. Men det tar ju en himla TID också att bara gå och gå...mitt hem förfaller...


    tonårsmorsa skrev 2009-04-19 23:28:22 följande:
    10679 steg idag. Nöjd att jag passerade 10000, men nu värker kroppen. Släpper det bara över natten så fortsätter jag hålla mig på 10000 steg om dagen. Hejar på er andra och kutar bakom så gott det går.
  • tonårsmorsa

    När det blåser som värst får man väl öppna upp korsdrag så kanske dammet åker ut av sig självt.

    Men visst tar det tid att gå alla steg. Jag har en crosstrainer hemma, så när kroppen funkar lite bättre ska jag kombinera promenaderna med den. Det blir ju i alla fall lite variation då. Och så kan man träna och se på TV samtidigt.

  • september2009bröllop

    idag blev det 12496 steg gick fram och tillbaka till jobbet och lät bilen stå mycket stolt!

  • passionsblomman

    Det ska du vara!!!

    jag gick en runda på fm och fick -fanfar- med mig sambon på en till sedan, och så har jag varit iväg och bytt MBT-skorna till ett par som nu ska vara lagom, och gått och balanserat lite på dem i ett par timmar medan vi handlade och så.

    Så imorgon väntar första rundan i dem! Spännande!

    Min stegräknare verkar ha fått spelet och tar inte alla stegen helt plötsligt! Men jag vet ju mina rundor nu så jag har gått över 16000 steg idag.

    Jag blir skitsur på räknaren! Det blir ju inte så peppande om den missar flera tusen steg rätt vad det är! Kanske skulle man ha en sån där som man kan hänga om halsen?


    september2009bröllop skrev 2009-04-20 20:09:10 följande:
    idag blev det 12496 steg gick fram och tillbaka till jobbet och lät bilen stå mycket stolt!
  • september2009bröllop

    Oj över 16 000 steg.. Det va bra!!!!

    Idag blev det 13136 steg...

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor