• konstigabaralillajag

  LCHF - ngn mer?

  Finns det ngn mer här som äter enligt LCHF eller är jag ensam?

 • Svar på tråden LCHF - ngn mer?
 • konstigabaralillajag

  Åt helvete. Är stressad och då kommer min ätstörning som ett brev på posten :/
  Men nu måste jag ta tag i livet och börja med nya tag. Gifter mig om 4,5 månad och nu när det läge att sätta full fart.

  Gick med barnen till dagis/skolan idag. Lillkillen åkte vagn och store killen fick cykla till skolan *han var stolt*. Det blev iaf en promenad på 4264 steg... Måste hämta dem också så det blir ytterligare en runda :)


  zeddy skrev 2009-04-14 08:52:44 följande:
  Hur har det gått för er tjejer i helgen? Jag hade en "äta vad jag vill helg". Så jag har väl gått upp något kilo, men tror att jag går ner lika snabbt igen. Nu är det slutspurt som gäller för mig! Bröllopet är om 2 månader!! Sen så ska jag fortsätta, men kanske äta lite kolhydrater.
 • zeddy

  Då tar vi nya tag! Jag laddade hem den där kokboken du rekommenderade, snacka om mycket recept!!

  Så nu blir det till att få ny inspiration och motionera. Funderar på om jag ska ta en inlinestur redan ikväll! Det är så härligt att åka inlines tycker jag och nu när det är fint väder! Älskar våren!!

 • september2009bröllop

  jag syndade oxå massa i helgen.. blev glass och våfflor och sen även banankaka och två glas Cola.. gick upp 0,7 kg på grund av det plus att jag egerntligen säkert skulle gått ner 1 kg så då blir det ju indirekt att man gick upp 1,7 kg.. De va gott men i efterhand verkligen inte värt det.. jag menar 1,7 kg är ju två veckors slit som jag kastat bort... Känner mig faktiskt väldigt ledsen och besviken på mig själv.. Om det fortfarande är fint väder i em när jag slutat jobbet blir det en långpromenad! Minst 5 km!

 • konstigabaralillajag

  Det är bara att ta nya tag. Det är det som är det svåra. Syndar jag en dag så blir jag så förbannad på mig själv att jag syndar nästa dag också och så blir det en kedjeeffekt...
  Nu har jag varit så hemsk att jag lagt in mina mått i min blogg så nu måste jag skärpa till mig!

  Ska promenera och hämta barnen snart så med alla promenader hamnar jag på ca 8 km idag. Inte extremt men idag har jag ont, förbannat ont i hela kroppen att jag får ta det lite lugnt... Nu skiner solen igenom molnen och det var skönt ute när jag hämtade in posten så denna turen blir garanterat varmare än i morse :)

 • september2009bröllop

  Bra att du rör på dig iaf fast du har ont! Starkt jobbat!

 • gustafmatilda

  Usch jag har slarvat jättemycket med maten den senaste tiden, inte konstigt att jag mår dåligt idag kanske. Igår var det dock bättre, var duktig och promenerade i 3 timmar (utom en del på jobbet också men det räknar jag inte med). Med detta fick jag till lite drygt 17000 steg och ont i fötterna - det var det värt :)

  Men har ni några tips på när man bara är sötsugen och inte orkar laga ordentlig mat. Min man är dessutom bortrest och det är såå tråkigt att laga mat till sig själv. Speciellt när man börjar bli sjuk också...

  Usch vad jag klagar känns det som, sorry för det =/

 • zeddy
  gustafmatilda skrev 2009-04-14 15:03:30 följande:
  Usch vad jag klagar känns det som, sorry för det =/
  Klaga på! Vi är här för att stötta och kämpa ner kilona ihop

  Kämpa Kämpa!!
 • konstigabaralillajag

  Ikväll blir det räksmörgås med mycket ägg, räkor och majonäs :) Ska bli gott! Längesedan jag åt det faktiskt så det ska bli mumma :)

  Måste också gnälla lite... Har så förbannat ont i bihålorna. Har kännt av det i snart 3 v. Det blev lite bättre ett tag men nu har jag mer ont. Kanske dags att ringa farbror doktorn snart :/

 • gustafmatilda
  konstigabaralillajag skrev 2009-04-14 19:48:31 följande:
  Ikväll blir det räksmörgås med mycket ägg, räkor och majonäs :) Ska bli gott! Längesedan jag åt det faktiskt så det ska bli mumma :)Måste också gnälla lite... Har så förbannat ont i bihålorna. Har kännt av det i snart 3 v. Det blev lite bättre ett tag men nu har jag mer ont. Kanske dags att ringa farbror doktorn snart :/
  Har du haft det i tre veckor tycker jag att det är hög tid att du ringer och får en tid! Fast jag vet tyvärr hur lätt det är att dra ut på sådana saker. Men tänk så skönt när du får medicin och blir fri från det =)
 • konstigabaralillajag

  Vet att jag borde ringa men jag skjuter på det hela tiden... Börjar känna mig olustig i kroppen så undrar om jag inte börjar få feber också så det är kanske hög tid att ringa :/


  gustafmatilda skrev 2009-04-14 22:23:38 följande:
  Har du haft det i tre veckor tycker jag att det är hög tid att du ringer och får en tid! Fast jag vet tyvärr hur lätt det är att dra ut på sådana saker. Men tänk så skönt när du får medicin och blir fri från det =)
Svar på tråden LCHF - ngn mer?