• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Jag fick hjärnsläpp och frågade RK fast jag menade RB. Logon är ju röd! (har ni inga biståndsknappar på pantmaskinen???? Trodde det var standard )

    Anne
    prääääcis!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Jag fick hjärnsläpp och frågade RK fast jag menade RB. Logon är ju röd! (har ni inga biståndsknappar på pantmaskinen???? Trodde det var standard )

    Anne
    prääääcis!

  • MuffinsTönt

    Ang bidragsknapp så finns det EN Ica maxi som har det i hela göteborg och den ligger så långt ute så man säger att den tillhör Mölndal. Med andra ord -himlans omväg för att bidra några kronor.

    Dagens ilandsproblem. Jag vill lära mig spela piano. Kollar runt efter skola och privat. Båda två kostar mkt. Med skola blir det en gång i veckan och privat hoppas jag 1-2 ggr veckan. Men som sagt det är svårt att se vad som är ett rimligt pris. Jaja... som sagt, ilandsproblem.

  • Mrs  B

    Muffins
    Vad kostar det där du har tittat?

    Medborgarskolan eller andra kvällskurser brukar ha sådana kurser också.....

  • anne på grönkulla

    Rimligt pris, ja man får ju kolla runt vad som är ett möjligt pris, jämföra alternativ och så - och sen fundera på vad man är beredd att lägga på det. Finns det en musikskola/musikhögskola/musiklärarutbildning o närheten där du kan hitta nån som kan ge privatlektioner till typ "elevpris"?

  • MuffinsTönt

    Det är visst bara medborgarskolan som har det. Gruppkurs 100ggr för 1725kr. Sen är det lite otydligt ang timmar för det står totalt 20h men om man räknar antal timmar per gång x 10 blir det bara 15h. Det gör att timpriset skiljer sig väldigt mkt. Jag gissar på att det är 15h vilket ger 115kr i timmen. Jag har kollat runt efter privatlärare. En kille tar 100kr/40min vilket ger 150kr/h. Lite mer prisvärt kanske... Men jag har printat ut en lapp med notiser som jag ska sätta upp ÖVERALLLT i musikskolan.

    Det är just det me kostnaden, hur mkt har jag råd att lägga på det. Är ju som sagt "mångsysslare" för tillfället.

  • anne på grönkulla

    Är man himla angelägen om nåt kan det ju absolut vara värt det.

    Smart ide med lappar på musikskolan! Har du ett piano att träna på oxå? Maken hade plötsligt oitppad tillgång till flygel några dar nyligen (han kan spela o skulle gärna ha piano men vi har inte plats så han gör det otroligt sällan) o var själaglad på kuppen!

  • MuffinsTönt

    Anne, va kul för honom. Dem hade två flyglar inne i högskolan. Dem såg sååå eleganta,lyxiga och har ett romantisk skimmer över. *drömmer*

    Piano får jag oxå inskaffa, eller åtminstone en keyboard. Såg förresten på eniro att det är piano som bortskänkes i uppland och sthlmstrakten. Inga av er som ska till Götet snart?

    Piano eller keyboard borde inte va problem. Min kusin har faktiskt en piano i vardagsrummet. Frågan är om jag får gå dit o plinga lite på den. Annars finns det keyboard hyfsat billigt lite överallt.

    Jag såg en udda annonslapp som satt på anslagstavlan. En person vill lära sig spela instrument. H*n har ett stort intresse och engagemang inom musik men dessvärre inga pengar. Hmm... försöker hon få billiga eller gratis lektioner? Oavsett var det komiskt och fick min lapp låta MKT bättre.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!