• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • nennesjuttioåtta

    Glömde ju skriva...

    OMSAN!!!! heejjj och välkommen tillbaka!!!!!!

  • MuffinsTönt

    Vickan
    GRATTIS!!!!!!!!! Läste lite i andra tråden oxå. Kul att du är mer beredd denna gången. Shit, va spännande! Hahaha!

    Ang det där med barnlängtan... Nu för tiden när jag tänker på framtiden så kan jag faktiskt se oss med hus oc bil o barn. Jag har gått från inget till lite grann! Det är bara tajmingen (stavning?) som fattas. Och giftemål är väl då en tidsfråga för jag har själv sagt att om jag ska ha barn så ska gifta mig. Jag tror grabben drog en liten pust när jag sa det. För honom var det en självklarhet medan jag var mer skeptisk.

    Gud va lättad jag blev när det blödde. Det får gärna dröja ett par år innan jag hoppar på Nennes karusell.

    Hur är det nu Nenne, har du fått besök? Hoppas hon hoppade till mig istället.

  • MuffinsTönt

    Just det! Nu har jag varit frisk i dryg en vecka. Har börjat träna igen - för en gångskull känns det KUL!!! Att lägga av merd träning i 1,5-2månader har satt sina spår. Fy va jag flåsade av bara gå upp för EN våning. MEN nu ska jag oxå få en satan i gatan snygg häck!

    En annan sak som jag har börjat igen efter sjukan. - alhokol! igår tog jag en (snäll) drink med Licor 43, apelsinjuice o mjölk. Blev lite sur över att vi inte har gin hemma så jag kan göra en White Lady.

    Ngt mer?!?! ÅÅÅHHH!!

    Jag har köpt en SKITSNYGG jacka. Den är röd, slutar precis över rumpan och har lite puff i nedredelen av armarna. Jag är en av dem få som klär i rött o orange. Tur det för det är en av mina älsklingsfärger. Och rosa.

  • anne på grönkulla

    Hus aldrig..., bil, jorå här, men hemma? Nja..., barn, hmm, jorå, försöka ska vi nog - du hör muffin jag är rättså "kanske, lite" fastän jag säkert är 10 år äldre än du!

    Rött o orange är härliga färger!

  • MuffinsTönt

    Anne
    Är du 10 år äldre än mig, säker på det? Jag trodde vi va jämngamla -nästan.

  • MuffinsTönt

    Mormor är hemm igen. Efter en hel vecka på sjukhuset me snurriga läkare/ssk. Har varit lite missnöjd med dem faktiskt. Hon kom ju inte för TVÅ saker (blodbrist o sannorlik lunginflammation). Men sen var dem nöjd när dem hade fixat blodbristen o ville skicka hem henne. Jag sa att det vill inte vi. Hon är för dålig o vi vågar inte. Efter mkt om o men så gick dem med på att låta henne liga en dag till. Är hon piggare så ska hon åka hem. Nästa dag så fick hon feber o va mkt sämre. Då konstaterade dem att det stod inte rätt till. Kom inte ihåg va exakt va doktorn sa men det var antingen luftrörsinfluensa eller ngt men inte lunginflammation iaf. Hon fick antibiotika för det och är nu hon mkt bättre. *puuust*

    Nu kan vi andas ut för denna gången!

    Här råder det filmfestival! Ska bli kul o se på en massa film o äta popcorn. *myyys*

  • MuffinsTönt

    Vi är bjudna på 30årsfest. Tema: 70 o 80talet. Ni har ju härjat runt under dessa två decenierna. Har ni några tips på snygg o inte för påkostad klädsel? Jag hade spetsklänning då under andra hälft på 80talet.

    Grabben tänkte på Kiss med smink o skinnjacka. Hmmm....

  • viktualia

    här har läget för min mormor blivit bättre. hon har blivit beviljad vårdboende - nu gäller det bara att vänta på en plats... och väntan blir helt ok eftersom hon får stanna där hon är under tiden!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    hahaha jag vann faktiskt 1:a pris på en 80-talsfest för några år sen. jag körde tema Susanne Lanefeldt (Kniiiip!) Fast inte med tights och baddräkt med smalt skärp.... Egentligen var det för enkelt men here it goes.
    Klädsel: Vmit jukisdräkt med coolt neontryck på magen, från DeSki, byxorna nedstoppad i strumporna. Låga basketskor (stl 35 från ÖB för 20 spänn, aaaaaaaaaajjj!).
    Stjärnlugg och utåtspret vid öronen och givetvis blå mascara och ljusrosa läppstift. Gärna stora örhängen. Tänk NEON! Midjekorta kavajer, puffärmar, breda resårskärp, A-linje, hårspray, hårspray, hårspray....

    90-talstema är antingen grunge (rutiga stjortor eller svart t-shirt med typ Nirvana ovanpå en vit långärmad t-shirt), eller 501 med vit t-shirt instoppat i jeansen och sen utdragen igen så att den knappt sitter kvar, så att det blir som en ballongkjol. Mittbena och långt slätt hår. Pufflugg!!!!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!