• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • anne på grönkulla

    Ja han var verkligen barnsligt glad - men hade han insett det i förväg hade han nog försökt fixa noter. Nu fick han spela ur minnet så gott det gick. Nästa gång!

  • viktualia

    Spelar han piano!! Coolt! Det är nåt jag verkligen önskar att jag hade kunnat... men jag är för usel på att läsa noter, så det är ingen idé att börja...

  • nennesjuttioåtta

    jag kan några låtar på piano men eftersom jag varken tagit lektioner eller har ett att öva på så har det stannat så. Jag är rätt mallig ändå att jag lärt mig tvåhändigt själv , men fiol är ju mitt "förstainstrument" så jag har lite gratis där att jag spelat något instrument öht. Jag spelar både på gehör och med noter men tycker noter blir lite för tricky på piano men utan dem så är det svårt att veta vad vänsterhanden ska spela Vilket dilemma! Hade gärna haft ett piano här och jag har ofta sett att de skänkes bort men lite bökigt att hämta och sen ska det stämmas och det kostar ju en hel del... Vad coolt Muffin! Och häftigt att din man spelar pawh riktigt, Anne!!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Du kan spela piano?!? *aviiis* Jag är egentligen en riktig romantiker när det gäller piano. Tänker mig stå vid en flygel med ett glas... champange och en riktig snyggging i skjorta sitter o spelar på en suuuper romantisk låt. *suuuck* Hmm... kanske ska få grabben o börja spela istället?!?!

    Va duktig du e som lärt dig på egen hand,naturbegåvad!

  • MuffinsTönt

    Har fått två heta tips på privatlärare. En kille i stan (amatörpianist) som tar 100kr för 40min. Sen är det en tjej som tipsar om hennes privatfröken som har musikutbildning och sjunger/spelar i band. Hon är även ledare för körsångkursen på medborgarskolan. Hon låter väldigt intressant med risk för ett högt pris.

    Annars fick jag veta att det ska öppna en Sats där Nenne bor.

  • viktualia

    Muffins.. fniss fniss.. själv har jag alltid drömt om en cool saxofonspelade kille på knä framför mig.. maken är dock fullständigt omusikalisk.. fniss fniss

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    en till Sats? Shit pommes frites, de måste verkligen tycka att vi behöver träna här i stan.

    Och naturbegåvning vet jag inte, jag kan standardutbudet: Für Elise, en menuett (?) och den där "kom lilla flicka dansa med mig" een tvåtre-takt. Ni hör ju, jag vet ju inte ens vad det heter (polka?) och början på en låt jag inte vet vad heter men den är instrumental så jag kan inte sjunga heller, men den är modern klassisk hahahah. Eftersom min repertoar är så kort så är det väl bra att jag itne har något piano för det skulle nöta ut alla öron (inkl mina egna).

    Ååå saxofon tycker jag är ballt! Och lite sexigt, på något vis. Men helst vill jag nog ha en gitarr-trubadur i två dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!