• Äldre 23 Dec 18:45
    124896 visningar
    790 svar
    790
    124896

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • Äldre 7 Jan 22:12

    Ja, grattis till jobbet nenne! O heja zozo!

    Här är vi lite oorganiserade, maken kom på att han skulle åka tidigare än vi trodde (det är bra att ha koll på datum) så allt blev lite uppåner...

  • Muffin­sTönt
    Äldre 8 Jan 09:30

    Vad skådar mina glasögon? Det har snöat!! Här i Göteborg?!?! Hur är det hos er då?

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 8 Jan 09:37

    muffin
    hahaha ja här har vi haft snö sen ... lucia...? Kommer inte ihåg. Fortfarande rätt kallt (-7) men det stiger åtminstone.

    Igår tänkte jag käckt släpa tre stora papperskassar med återvinning till igloosarna och tömma dem på skräp. Det var längre än jag trodde att gå poch dessutom gick handtaget på den kassen med glasflaskor sönder *morr* så jag fick ta en i famnen och hålla i den lättaste med kartonger med samma hand och den tredje med andra handen och satan i gatan vilken mjölksyra det frambringade. Jag måste sett väldigt lustig ut som packåsna, stirrande intensivt mot nästa pausställe. OK - fram till bilen nu ooooooiiiiiiiihhhhh flåsflåsflås. OK, fram tkil korsningen aaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrghhhhhhhhhhhh. Varför har man ingen egen soptunna till sånt för? Det var ju en fördel med att bo i lägenhet när vi hade ett soprum med all återvinning på samma ställe. Nej, nej, inte tänka så nu, det är bra med hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Muffin­sTönt
    Äldre 8 Jan 10:15

    Hahaha!
    Folk är såå avis på att du e miljövänlig. Det är ju sååå inne med det nu. Dem har tagit bort våran återvinningstation, Den som ligger närmast till oss. Nu måste jag gå samma sträcka fast åt andra hållet för att kasta saker o sen gå samma väg tillbaka. *grrr* Nej nej, inte tänka så nu, motion är sååååå bra!!!!!!!! Tur at det inte ligger längre bort. Annars vet jag inte om jag hade orkat släpa mig sååå långt. Det vore synd att slänga allt i grovsoprummet - en stor hög.

  • Muffin­sTönt
    Äldre 8 Jan 10:17

    Just det... fördelen med vinter o när all jul o nyår o ledgheten är över... SEMLOR!!!!!!!!! Jag har redan ätit *räkna på fingrarna* tja, några stycken. Fan att dem ska höja priset varje år!?!?! Mitt i finanskrisen o allt!

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 8 Jan 10:18

    muffins
    ajabaja! Ja, jag får väl se det så. Jag är sjukt inne!

  • Zozo
    Äldre 8 Jan 11:04

    Jag har dammat i ett rum idag.. känner mig stolt!

    Har även börjat att ta ett tag med vikten; bade jag och maken behöver ett ryck. Men jag far ju ta det lilla lugna sa länge jag ammar jag. Na äta vettigt kan man göra ända.. det blev visst lite hur som helst med den saken över jul och sa..

    Här har vi kallt men soligt idag.. -13 som igar. Fast jag tycker inte det gör sa mycket sa länge solen är framme..

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 8 Jan 11:18

    härligt! jag har inte hunnit så mycket. Svårt att göra det när man alltid fastnar här. *skäms* JO! Jag har hämtat ved och (fan, nu kom jag på att brasan nog har hunnit slockna för länge sen. DOH!) vänt ena madrassen i nya sängen. Ett jäkla bök. Det är kontinentalsäng och att få ut den och vända på den var en sak. Sen skulle jag få i den i fodralet igen (som den delar med "min" madrass) var lite svårare. Tänkte sen ut till garaget för att leta konsoller. Brrrrrrrrrrrrrr.... Men här är det ändå varmare än nere hos dig, Zozo!

  • Zozo
    Äldre 8 Jan 11:23

    Ja, och här han man flyttat söderut för att fa mer sol och värme.. Sic!

  • Äldre 8 Jan 12:28

    Det är knappt jag kan bjuda på så mycket värme i dessa dagar - men som i Sverige är det såklart inte.

    Här har jag 2 nätters sömnunderskott o helg!

    Äta vettigt o träna är näsat projekt, det har verkligen varit si o så med det på sista tiden. Eller, nej, nu ljuger jag - det har varit riktigt skräp på den fronten...!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!