• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • MuffinsTönt

    Åh, en sån säng har grabben snackat om. Tre delar så man känner sig om prinsessan på ärten fast tvärtom. Är den bra Nenne?

  • nennesjuttioåtta

    anne
    kommer han till dig elle råker du hem då?

    Muffin
    åååh I love it! Den är så snygg också, jättehög så man knappt når ner med fötterna när man sitter på kanten (nu är ju jag inte särsklit reslig iofs...) Och sköööön jag sover så himla bra! Med puffig bäddmadrass så vill man alrig gå upp.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Va bra! Det ska jag säga till honom. Va glad han kommer bli.

    Jag läser nu i granntråden, guud vilken rolig tråd du länkade till där. Hahaha, lägga dildon i diskmedel!!!! *ASG*

  • viktualia

    ooooj vad ni pratat... hm... det är man ju inte bortskämd med längre....

    kontinentalsäng... måste vara en oas i en ocean... fniss fniss

  • MuffinsTönt

    Tjena Vickan!
    Jag sa att sänge är stpppr. Måste vi ha sån bred säng? Vill ju att vi ska ligga nära varandra. Joo, men vi måste ha plats att rulla oxå, sa han. Hmm... efter att ha hängt i granntråden ett tag börjar jag tvivla på vad för slags rullningar menar. Såna solo eller rullning i par? Om det är det senare förstår jag inte. Vi klivar av och kliver på- mkt snabbare! Det är bara på film som det ser sådär romantisk ut. Hos oss är det mer duns duns boom.

  • viktualia

    fniss fniss... rullningar.. jaa du...

    När maken och jag köpte säng handlade diskussionen om hur vi får god sömn till vardags. Sexa kan man göra ändå. Och vi har varsin 80 säng med gemensam bäddmadrass...

    .... som jag nu ska förpassa mig till.. sov gott!

  • nennesjuttioåtta

    muffin
    den vi har är 160 (större än så kräver ju nästan walkie-talkie) och vi sover ändå i samma grop, så romantiken behöver inte dö.
    Och vi är också duns duns bom nåt rull får vi aldrig till utan att bryta stämningen med ett asgarv. Men vi sexar inte bara i sängen och då funkar det ju inte alls med rull utan blåmärken.

    Anne
    Jag vet inte om jag skulle palla att inte ha ett bestämt datum att sikta på (utan att spricka i limningen), men ni har ju testat det där ett tag.

  • MuffinsTönt

    Åhh, guud va spännande det är i granntråden. Hoppas Lappinette kommer med goda nyheter. Urdumt att jag kommenterar här men var annars? Kan ju inte skriva där. Ni andra får hälsa henne från mig. Själv ligger jag hemma med feber. 37,1 var det inatt, nu är den på 37,0. Vanligvis har jag 36,0-36,4. FEBER säger grabben. Jaha, jag trodde att feber=38, allt annat är bara nojja.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!