• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • anne på grönkulla

    Säng - kontinental vet ajg inte vad det är - har int ekolla tlänken heller... MEN vi sover bättre ihop här på en 160 cm resårmadrass än på 2x90 cm hopställda hemma - det där med skarv löser sig inte riktigt trots div extragrejer för att brygga över.

  • nennesjuttioåtta

    anne
    det är just det som är finessen med en sån där kontinentalmadrass. I botten är det två separata resårbottnar, ovanpå det två bottnar till (med personlig fasthet) som sitter ihop i en stor påse, och överst en tjock bäddmadrass. Skarven känns lite grann eftersom vi har olika fasthet på sänghalvorna men det finns ju ingen risk att vi rasar emellan.

    Muffin
    jag hälsar från dig.

  • anne på grönkulla

    Ja, vi säger ibland att vi borde byta - kanske ska ta tag i det nästa gång jag är hemma? Men så tänker vi att sängen jag har här ska flytta in där sen...

  • MuffinsTönt

    N uhar jag varit så svensson som man kan bli. Tittat på Let´s dance!

    Ojojoj vilka udda (och dåliga!) dansare! Mest otippat var nog Morgan och Magnus. Första blicken på honom gav inga imponerande tankar. MEN han dansar mkt bättre än han ser ut. Magnus ser ut som Björne på dansgolv. Söööt!

  • MuffinsTönt

    Igår såg vi på Changeling. Åhh vilken hemsk historia -som är SANN!!! Nån som ska se eller har sett den? Vill gärna höra va ni tycker om den.

    Jag har fått 500kr i julklapp av en släkting i vietnam. Först har jag ingen aning om vad jag ska göra med det. Köpa en ny tröja lr gå på restaurang?!?

    MEN nu vet jag ska göra!

    Jag ska ge en del av det till Röda Korset. På deras hemsida står det att dem behöver flera nya ambulanser för deras nuvarande har blivit förstörda. Nu behöver dem nya för att kunna komma fram till civilbefolkningen i Gaza. Hur dum får man va? -Förstöra ambulanser?!?!

    Sprid ut det till alla så fler kan stödja dem och dem kan hjälpa så många människor så möjligt.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    Bra! Jag såg att TV4 också hade någon raid för fler ambulanser (via röda korset), så jag tänkte skicka ett bidrag jag med.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Bravo!

    Vickan
    Va smart! Det borde jag kanske gjort till Grabbens släktingar nu när jag tänker efter. men men det kommer fler jular. Får komma ihåg det till nästa år. Menar iår förstås. Ger du bort sånt här till vänner (mm?) varje år eller är det bara iår? Ngt som du kan tänka dig göra om nästa jul?

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!