• viktualia

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Minsann! Inte kan vi lägga ner än eller?!?! Nääeee... tänkte väl det!!

    Här kommer tråd nummer 11 och det är bara att fortsätta diskuteras livets väsentligheter. Så fortsätt babbla nu, kära bruttor!

    Vintips, matlagningsmysterium, byråkratdjunglar, resor, relationer - jaaa visst.. allt ryms ju här!

  • Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!
  • anne på grönkulla

    Kanske fel tid att prata bebiskläder, men är det inte himla mycket retromode för småttingar just nu? Coolt tycker jag, för mig får små tjejer lika gärna ha brunt, grönt o orangt som rosa - det känns som en befrielse faktiskt!

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    ja, men det sjuka är ju att när man var yngre förbannade man sina föräldrar som ahde så taskig smak (utbudet var väl inte överväldigande heller iofs), men nu när jag ser bruna bodysar med orangea detaljer så bara SMÄLTER jag. Jag vägrar ljusblått och ljusrosa!

    Ha det gött, wherever you are!

  • MuffinsTönt

    Heej!
    Nenne
    Kram på dig gumman. Dumma kärring!

    Jag är föööör ung för att tycka dem färgerna är snygga. Men jag håller med dig Anne,underbart att man har mer unisex kläder till småbarn oxå. Fast jag personligen tycker rosa klänningar är såååå söta!

  • MuffinsTönt

    Gud va seg jag e. Orkar inte masa mig ner till yogapasset. *bläää*

  • MuffinsTönt

    Lika seg om inte ännu segare efter yogan. Hmm.. konstigt!

    Jag måste va jäätte trött förut när jag skrev. Menade såklart inte att du, Nene är en dum kärring. Jag syftade på tanten som inte kan hålla sig borta!!!

    Igår hade jag fika me en gammal kompis. Vi har känt varandra sen gymnasiet o fortsatt hålla kontakt efteråt. Båda har sagt att vi ska plugga vidare, va klar med utbildning först innan vi ens tänker på giftemål,familj o barn. Va händer då. Hon har gick sig och skaffat barn. Nu är hon mammaledig i ett år o sen ska hon göra sitt ex-jobb. Tänk va oliak vägar våra liv går åt plötsligt. Sååå mystikt och sorgligt(usch, konstig o dålig ordval!) på nåt sätt. Som man efter en träff ska ta farväl. Men vi ses ju ibland o håller kontakten. Men guud va jag saknar den tiden då vi kan bara sitta o snacka skit i flera timmar.

  • anne på grönkulla

    Jo sånt kan kännas jättekonstigt o man undrar hur man ska komma ifatt igen. Men jag har flera kompisar som jag fortfarande träffar trots att vi gick lite i otakt ett tag, men som är så viktiga att man hänger i ändå.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    nä, du menar ju vad du säger.
    Jag var också på yoga igår men jag blev skönt avslappnad bara. inte seg. Ahhhh.

    Förstår hur du känner med dnin vän. Det blir jättekonstigt men antingen kommer man ifatt eller också fortsätter man på olika vägar och om båda är fine med det så är det väl bra. Men visst är det trist när man inte är i samma fas.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!