• Lennarts Fru

    Unga Fruar/Blivande fruar under 30?

    Undrar om de finns många av oss yngre brudar här som är under 30 år?

    Själv är jag lyckligt gift i 3 månader och snart två veckor och är 20 år gammal ? =)

  • Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?
  • Lennarts Fru

    Jag är ju sedan den 17/8 -08 en lyckligt gift kvinna, 20 år gammal och ör de någon som undrar något eller så vad man bör tänka på eller sånt så är de bara fråga =)

    Man måste u inte alltid bestämma datum förstå så kanske gör ni rätt som planerar lite innan ni bestämmer er Svanboet =)

    JBB - ni har gått om tid att planera, jag och min man bestämde bröllop i februari och 6 månader senare så skedde det ;) hur länge har ni planerat ?

  • Lennarts Fru

    kanske kan vi dela med oss av lite tips och ideér?

  • Lennarts Fru

    jag har en bilkd på en tårta som är jag tror är väldigt enkel att med fantasin baka själv.. är ni intresserade av att se den bilden? Det är som muffins fast tårta, kan inte föklara.. men om ni vill så kan jag ladda upp den i bildgalleriewt..

  • camric

    Hej. Jag är 24 år och gifte mig den 2 augusti i år. Många tyckte att vi var unga och frågade varför vi bestämde oss för gifta oss nu. Min man är 29. Vi har varit tillsammans i 6 år när vi gifte oss och det tycker jag är lagom länge att vara tillsammans innan man gifter sig, iaf för oss.
    Vi kände att det var en bra tidpunkt att gifta oss i sommar. Det blir lite mer för oss om vi gör det när det bara är han och jag. Nästa sommar ska vi nog börja försöka få barn. www.brollopstorget.se/Forum/ikoner/icon10.gif

    Bara man känner att man vill och att det är ett genomtänkt beslut och att man verkligen menar det så spelar väl inte åldern någon roll.

    Ha det bra allihopa!! Hoppas det blir bra för er som inte är gifta än och lycka till med era äktenskap!!

  • Lennarts Fru

    nu finns de bild på en tårta i galleriet, bara som lite inspiration =)

  • camric

    Ja säg till om det är något som ni vill ha hjälp med eller råd om hur ni ska göra!! Hjälper gärna till med råd och tips.

  • JBB

    Lennarts Fru skrev 2008-11-21 16:45:48 följande:


    JBB - ni har gått om tid att planera, jag och min man bestämde bröllop i februari och 6 månader senare så skedde det ;) hur länge har ni planerat ?
    Vi har planerat ca ett halvår nu. Eller tja rättare sagt JAG har planerat Men fästmannen kommer då och då med några tips och förslag
  • Lennarts Fru

    har ett till tips att dela med mig av som funkade utmärkt efter bröllopet när klänningen var skitig. gr så hör för tt rengöra den istället för att betala en dyr kemtvätt och behåll kemtvättspengarna till en god middag istället ;)

    Tag disk eller skur -medel och blanda ut med vatten i en bunke, ta sen en svamp coh "gå lös" på fläckarna så du får bort de värsta och de som går att fo bort med svampen. Efter de vänder du klänningen ut och in och tvättar i 30 grader i maskinen och de funkar oavsett hur mycket möndter och pärlor du än har på klänningen.

    man slipper betala kemtvätt som kostar massor och om man sen ska sälja klänningen så får man mycket bättre om den är ren istället för skitig.

    dom sa till mig att blir den inte ren första tvätten så kan man utan problem tvätta en gång till. de är så dom rengör sian uthyrningsklänningar gång, på gång, på gång.. ;)

  • Småland09

    hihi, räknas jag till unga brudar?? jag kommer vara 28 när jag gifter mig - fyller 29 bara 2 veckor senare..

    Min sambo o jag kommer ha varit ihop i 6,5 år när vi gifter oss.. inga barn men en liten kisse har vi

  • ElinPierre

    Jag kommer att vara nyss fyllda 25 när vi gifter oss 9 maj nästa år.. Skillnaden på oss och många andra är väl att P är såpass mycket äldre än mig. Han fyller 38 strax innan bröllopet. Då har vi varit tillsammans drygt 8 år!

Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?