Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Just ja, så var det ju. Inte kul att blöda så länge, jag vet. Ett tips är att kolla så att ditt Hb är på ok nivå - jag fick problem med det vilket gjorde mig trött dessutom. Vet man om det kan man ju tänka på att äta extra bra mat ett tag.

    Som sagt, mitt i allt blod och elände är det ju faktiskt positivt att något vill växa ändå!

  • start september

    Grattis Vickan! Klart ni ska fira trollet! Lät mycket gott!

    Tjoho - Nenne är här! Som vi har lockat och pockat! Kram!

    Lapinette, det måste varit minst sagt omtumlande. Strongt av dig att du ville ta samtalet och hoppas att det följs av fler.

  • start september

    Jag sitter faktiskt och läser en av våra gamla trådar (ca ett år sedan). Insåg att jag ville veta en massa om tex hur Muggles, BS, Cicci och Vänner hade det med era små när de var i min dotters ålder och voila! Jag har fått en massa bra info och skjuts på traven kring sömn, välling, matvägran, amning, slitna vänsterhänder och allt som jag just nu lurar på. Fantastiskt! En miljard ggr bättre än att bege sig in på FL.

    Fast det som slog mig mest när jag läste är vilka kämpar ni är Nenne, Telis, Lapinette, Freijs och Gosnosen. Den största av kramar till alla er och hoppas så att det om ett år ser ljusare ut.

  • start september

    Lite vimsigt också, höll nästan på att kommentera något som skrev för ett år sedan. Hade kunnat bli riktigt lurigt förvirrat...

    BS, Imse Vimse har en bra sajt med sin badbyxor och levererade till mig på en dag. Smidigt! Pippilotta har deras grejor och har nu fraktfritt dessutom. Dock är väl de lite struligare inbillar jag mig.

  • start september

    Kängu,

    låter ju inte alls dumt! När man kommer ny till ett ställ och ska vara hemma på föräldraledighet får man själv vara lite mer aktiv för att träffa folk, men samtidigt erbjuds ofta nya kontakter enkelt via föräldragrupper eller för att man promenerar på varann (ofta ahr man ju samma tider).

  • start september

    A.M,

    du är googlandets mästarinna. Hatten av!

    Snart är det nässköljningdags! Börjar bli lite nervös. Men jag undrar om jag inte också har början till bihåleinflammation så det känns vettigt.

  • start september

    Sällar mig till alla andra sjuka. Penicillin har jag också fått, men är fortfarande kass. Och ingen nässkölj kan jag prova - har ont i öronen vilket man inte fick ha enligt bruksanvisningen.

    Stor hård kram till Nenne. Ingen annan kan helt förstå och livet är frapperande orättvist. Jag önskar så att det snart blir er tur.

    Lapinette, håller tummarna för att det nu sjunker.

  • start september

    Håller tummarna för bra röntgenresultat för Telis!

    Frejis - såklart hoppas jag på att det är något rejält opassande som ska hända nu

    Muggles - lite putt får man vara. Jag hade nog rivit den rituellt (alternativt givit till min lilla tidningsmarodör som strimlat den) och tänkt njutningsfullt på allt bra som ska hinnas med de närmaste två åren. Tänk bara var de två förra åren gav!

    Aha - Grattis MrsB. Fyller alla i er familj år ås här års?

    Mer fart i tråden är det nu - jag läser ju en gammal tråd där det bara var lite drygt 4000 inlägg. Vi har skärpt oss

    Liten - du verkar hantera att vara på jobbet bra trots eländet. Det är tufft att vara förtroendevalda - men du är bara du. Du har inte makt att ändra på mer än vad du faktiskt har gjort, men du har medkänsla. Det tycker jag känns bra om jag var en av dem som givit dig förtroendet att representera. Och att du får din nya dator gör väl att ditt jobb blir bättre gjort = bättre lönsamhet för företaget= på sikt fler jobb kvar. Alla blir vinnare helt enkelt, så var glad åt den du!

    Och jag är lite, lite piggare (igår hade jag inte kunnat skriva så här många ord). Tjoho!

  • start september

    Grattis BS till bra sömn! Det har slagit mig i den gamla tråden vad kämpigt ni hade det när Iris var nio-tiomånader. Iris känns så mycket gladare på din beskrivning nu när hon är lite äldre.

    Är det inte så att matlust varierar? Vällingen mättar ju lite grann. Det kan inte vara en följd av någon infektion?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!