Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Spännande Koko! Ett julpluss skulle väl vara perfekt! Och Nenne ska också ha ett samtidigt såklart.

    Tack Liten för tips om Hipp, här verkar andra sexmånadersburkar vara för grova. Jag som helst köper ekologiskt har mest provat Sempers med kött då burkarna var mindre och det sattes mest i halsen och så följde ett hulkande.

    Julstöket har det gått långsamt med, idag är dock julkorten postade tack och lov. Klapparna är inhandlade också och det mesta i matväg. Lite laga mat och baka ska det bli imorgon hoppas jag.

    God Jul och Gott Nytt År till alla! (Kikar nog in för att följa våra julplussare längre fram).

  • start september

    Kikar också efter Kokosen och Nenneleinen?

    Låter jobbigt för Moa. Seg förkylning här också och den är långdragen och påverkar nattsömnen (hon vaknar och gråter för att hon inte kan andas och att det är svårt att amma) - man är ju hönsig som nybliven förälder också. Känns lagom kul att åka iväg hemifrån med en sjukling om vi har så stökiga nätter, men föräldrar och svärisar vill att vi ska komma ändå.

    Vår julstress handlar mest om andra saker, typ grejor till lilla tjejen som ändå måste fixas pga barnsäkerhetsskäl, nyårsplaner etc eftersom vi ska åka bort och kommer till dukat bord sas. En rätt har jag lova bidra med till julbordet men detkänns hanterligt. Och så nubben, men den var ju mest att köpa...

  • start september

    God fortsättning alla!

    Sicken juklapp Koko fick! Stort grattis - jättekul!

    Och vilket elände som drabbat så många av oss på olika vis. Stora kramar till alla som behöver, livet innebär svängar upp och ner och ibland känns det mest som ner. Men ofta blir det mer upp sedan igen... Lite klicheartat, men har tröstat mig när det varit som djupast ibland också.

    Mrs B, bra att ni äntligen får er utredning. Stackars lille Malte.

    Angående progesteron: Jag har fått det i samband med upprepade missfall. Det är inga tabletter, utan vagiatorer (annat märke än Crinone, men troligen samma effekt). Det finns läkare som skriver ut, både Sophiahemmet och den gyn jag varit hos har gjortdet utan någon större utredning.

  • start september

    Jag har nästan blivit dmygläsare bara nuförtiden, tiden räcker inte alls till nu när lilla tjejen kräver ständig aktivering.

    Håller hårda tummar för Lapinette och hoppas verkligen att det är er tur nu.

    Och grattis Koko! Och Cicci! Och välkommen Grodan!

  • start september

    Telis och Nenne,
    jag tog ju också vaggisar (Progesteron Mic) från ÄL fram till v 14 eller så. En gång om dagen fram till jag blev gravid sedan tycke gyn att jag kunde ta två. Mitt trick på morgonen för att slippa gå med benen i kors (är så himla dålig på det) var att sätta klockan 30 min före uppstigning, ta vaggisen i sängen, sova 30 min till och sedan gå upp. Då hann den verka. Det var skönt när jag åter fick sova fram till det var dags att gå upp.

    Men det var värt det alla gånger såklart!

    Jag vet också att jag försöket innan jag plussade inte fick tant förrän jag slutade med vaggisarna, de sköt alltså upp tanten några dagar utan att jag var gravid för det. Jag fick alltså testa och lita på det för att kunna sluta och få tant för att försöka igen.

  • start september

    Kram till Lappis. Undrar också om det var på egen hand?

    Jättebra att de tog blodprov. Mm du fortfarande plussar, blöder eller känner dig konstig, kräv att få ta ett blodprov till så att du håller koll om HCG stiger eller ligger konstant. Det var så de hittade mitt utomkvedes till slut.

    Inte för att det behöver bli så för dig, men det är ju skönt att kunna veta att man kan går vidare och få ÄL.

  • start september

    Just höga hormonvärden ska man hålla koll på (vill såklart inte skrämmas). Jag tror att du är i mycket goda händer på CvL.

    Kram igen!

  • start september

    Vet hur det känns Lapinette, blödde mer eller mindre i sju veckor kring när jag mitt X. Hoppas ändå att det är den riktiga mensen - för då är ni snart på G igen!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!