Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag stavar som vanligt som en kratta. KLADD är jag menar, inte KLASS.

    Ska gå och snyta mig nu´istället.

  • start september

    A.M,

    funkar nässkölj när man är jättetäppt också eller är det mer en förebyggande åtgärd?

    Och Jodopax som Vänner skrev om för länge sen - är det någon som tycker det är bra?

  • start september

    BS,

    det var ju inget roligt första besked alls. Men det finns ju en mängd saker att prova och att gå ner har du ju tänkt ändå. Jag vet att det är svårt, har alltid fått jobba med vikten själv, men GI är det som varit bäst för mig. Hoppas att kan passa dig också. Vattengympa är väl det mest skonsamma för kroppen om simning känns fel? Kanske kan provas? Det brukar passa mammor också.

    Kram!

  • start september

    Är också genomförkyld. Vaknade och hade svårt att hosta upp eländet, så maken undrade om jag hade Bisolvon hemma. Visst hade jag det - det var väl snart ett par år sedan vi ägnade oss åt sådant här i tråden? Tack vare det fanns det en ask.

    Det här är min andra rejäla förkylning på en månad. Det vete katten om amning skyddar (lillan var sämre än vad jag var förra gången och verkar påverkad nu också). Kompisen med enbart ersättningsmatad son har inte haft några infektioner alls. Man förstår inte allt helt enkelt.

    Ingen koll på vattkoppor just nu - men kanske kan du efterlysa på FL A.M? (halvt sagt på skämt halvt på allvar för jag förstår dig).

  • start september

    A.M - kom just hem med nässköljen. Stod på allergihyllan snarare än på förkylning så jag höll på att ge upp. Återkommer med rapport!

  • start september

    Jättebra idé Izzie - vill också ha inspiration. Snurrar just nu ett fåtal rätter (och då räknas blodpudding som en rätt...). Vill också lära mig mer om vad småttingar kan äta, vi sitter också i burkträsket här, men såsmåningom är det ju dags att börja smaka vår mat.

  • start september

    Kul att ni planerar resa med småttingarna Tinga! Vi har bara varit en kortis inom Europa med dottern (utöver resor inom Sverige) och det gick kanon.

    Funderar lite på vad vi gör i sommar, tänkte vara lediga en del ihop (pappaledighet + semester) och något resande ska det bli, men absolut på lilla tjejens villkor.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!