• Äldre 2 Nov 17:20
    1608833 visningar
    9643 svar
    9643
    1608833

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Heja Nenne! Krulltrumpeter för den inledningen!

    Klart du ska skriva i någon form Nenne - mer vill vi ha!!

  • Äldre 5 Nov 09:36

    Oh, vad mycket underbart att läsa! Jag skrattade så att jag väckte make och lilltjej.

    Tråden is back! Lite ÄL-jakt utspridd på fler var vad som behövdes för att få igång 6-andet. Tjoho! Mer sånt!

    Telis - underbara nyheter. Ett steg framåt!

    Oms - hoppas att det kan bli något bra med den nya jobbchansen!

    Får också rysningar av toaborstehistorien och jag är definitivt inte gravid, här körs det gummikappor vilket inte är så kul. Men kanske blir det snart utan - maken propagerar för nya försök. Jag har inte sett tanten än, så det blir isåfall skott i blindo, vet inte riktigt om mina nerver klarar det. Vi får se framåt jul.

    Boris Beckers hårfärg, tänk vad man lär sig...

  • Äldre 6 Nov 13:38

    Cicci, Airtours är bra men se till att det inte är flygbolaget Nordic Airways. Ständiga förseningar, dålig information om dem och allmänt noll koll hos personalen är min erfarenhet. läste i tidningen idag att de har ekonomiska problem dessutom, Airtours lär fixa det så man blir inte sittande a la Sterling, men ändå!

    Gillar att åka skidor, men är på nivån röd backe max. Maken likaså. Och enbart Carving. Men det funkar ändå att åka iväg med kompisar som är duktigare (man behöver ju inte åka ihop hela dagarna) så det blir en del åka ändå. Förra året fegåkte jag i vecka 20 bara lite lite, så i år är jag sugen.

  • Äldre 6 Nov 23:35

    Vaken! Nästan iaf...

    Jag kikar in efter att ha slocknat med lilltjejen ett par timmar. Är ensam hemma i natt - hur länge sen som helst sen jag var det. Lyxigt att ha maken hemma oftast helt enkelt.

    Valde att inte se programmet om livet och döden just för att jag var ensam, kunde blivit en lång natt. Såg lite om det på rapport dock. Debatterar just nu med mig själv om jag ska anmäla mig till ett test för att se om kag bär på en gen som gör att jag har stor sannolikhet för vissa cancerformer (jag har många nära som drabbats). Jättesvår fråga.

    Ska krypa till kojs nu...

  • Äldre 7 Nov 18:01

    Tips på god mörk choklad med frukt som nog finns på många ställen: Icas Premium Selection med tranbär. Yummie!

  • Äldre 8 Nov 14:16

    Liten,

    vet hur det känns. Vår tjej ramlade från sängen, jätteotäckt när hon bara är fem månader. Allt gick bra, vi behövde inte åka in utan övervakade hemma istället (pupiller, kunna väcka och regarera på kill under foten) och hon klarade sig bra. Jag har mått jättedåligt av det däremot, vi var båda föräldrar i närheten och lika medskyldiga men ändå gick musten helt ur mig.

    Här blir det sele ögonaböj sittdelen åker på och vi ska barnsäkra hemmet i övrigt inom kort...

  • Äldre 17 Nov 17:35

    Oj vad konstigt med inläggen idag.

    Stor, stor kram till Freijs och Lappis. Fick tårar i ögonen när jag läste era inlägg, nu var det ju er tur.

    Ore, är du säker på att du inte testade för tidigt?

    Cicci och AM håller hårda tummar inför era respektive prov.

    Hårdaste tummen också för Gosnosen.

    Och inför Kokos och Nennes BIM också såklart.

    BS, tycker så synd om dig med att du ramlade på din onda rygg. Hur går det annars med ryggen?

    MrsB, trist med magsjukan och smittan. Men kul att semestern i övrigt var bra!

    Allt väl här, skrev för ett tag sen att vi funderar på nr 2 och vill förtydliga att vi inte försöker ännu. Ingen tant har synts än och den vill jag vänta på så att vi har koll på cykeln. Det kan alltså dröja innan det blir försök.

    Sömn är något som jag funderar mycket på just nu, funderar på om vi ska styra upp lite. Femminutersmetoden går helt bort, annars funderar jag ganska brett.

    Liten, du som kört AW:s metoder på Mindre - hur går det nu?

    Och vikt, min drygt femmånaders tjej närmar sig åtta kilo nu. Ska vara på kurvan, men jag gissar att uppgången planar ut nu när jag hör era vikter.

  • Äldre 18 Nov 09:22

    Stor kram till Koko och Nenne. Minns också allt för väl hur sådana dagar känns.

    Tack för sömntips - har precis läst den bok Muggles nämner från Vi Föräldrar. Ska ge mig på SHN-boken nu. Just nu sover tjejen hela nätter hos mig, jag sover ok men hon snuttar mycket vissa nätter. Känns inte hållbart alls och målet egen säng, vilket funkade väl det längre nattpasset fram till fyra månader är nu en bit bort...

  • Äldre 18 Nov 19:21

    Håller tummarna för Gosnosen och AM imorgon!

    Jag tog både barnalbyl och progesteron med lilla tjejen och denna gång gick det ju vägen. Jag vet ju inte om det var dessa substanser som gjorde tricket eller om det var slumpen (eller att mina tidiga MF inte varit livsdugliga av anna orsak). Tacksam är jag iallafall och ska ta en diskussion med den doktor som skrivit ut progesteron och tipsat om albylen inför de nya försöken.

    Dosen på barnalbylen var en kvart två ggr i veckan som Lapinette skrev vill jag minnas, men jag vet flera som hört en tredjedel. De sprätte över allt när man delade dem (halvera är enkelt, kvarten är svår att få till), stor kökskniv var inte bästa redskapet.

    Tack för alla sömntips! Jag samlar kraft till att göra något!

  • Äldre 20 Nov 18:22

    Låter hoppfullt Gosnosen! Åh vad jag hoppas att det ska fungera nu.

    AM, du gör helt rätt som tar det lugnt en extra dag. Otäckt värre lät det, men jag håller tummarna för att allt går bra. Då får ni fira och köpa väskor!

    Page, ta hand om dig och din mamma. Han verkar creepy, så håll lite avstånd om det går.

    EA, beklagar sorgen. Förlorade också min mamma i cancer för några år sedan och det önskar jag ingen annan att behöva göra. Med det sagt, så har det gått förvånansvärt bra att vara gravid och få barn, trodde attt jag skulle sakna mer än nånsin men det känns ganska balanserat. Mamma ser nog allt tror jag.

    Magsjuka är inte kul, går överallt nu känns det som. Har klarat mig de senaste åren, men inbillar mig att jag ska bli dålig i år. Lilltjejen har kräkts lite idag och genast börjar jag känna efter men det kan hänga ihop med tusen andra saker så det är bara larv.

    Mrs B, gillade inte heller tonfisk tidigare men varm i mat är kanongott. Den pizzan hade jag också kunnat göra.

    Annars grubblar jag vidare på sömn och hur vi ska gå vidare. Plöjer bok efter bok och trivs inte med något.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!