Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Bra Sweetan att det är avklarat och gick bra! Tack för rapport om lillans matvanor - kul att jämföra. Här är det gröt morgon och kväll, knappt en deciliter, vilket låter som för er. Till lunch en knapp dl pure med grönsaker och kött samt 1 dl frukt. Lite mellis i form av frukt blir det också och så ammar jag dessutom några gånger, men inga mängder.

    Ore - trist med tant. Vid fjärde försöket började det kännas jobbigt, det vet jag också.

    Välling ja. Inte för att det är ett måste, men vi har bestämt oss för att vi vill. Verkar som alla fått kämpa, bra att veta. Från att truga till alkis alltså. Har ni alla tagit det vid lägggning? Så trist att hålla på och bråka då, när hon bara kommer vilja amma. Grunnar fortfarande på om ersättning får vara ett första steg.

    Gnäll har vi här också. Troligen trötthet (helt plötsligt vaknar hon 2 h tidigare på morgonen), kommande tänder, och möjligen lite början på separationsfas. Och det där eviga försöka resa sig mot möbler och ramla. Alla leksaker är trista också.

  • start september

    Vad lärorikt (och läskigt) att läsa om era 1 1/2-åringar. ´

    Tack för ännu mer bra vällingreflexioner!
    A.M, min plan är att fortsätta morgonamma infektionssäsongen ut, alltså typ till mars/april. I övrigt ska jag trappa ner övriga amning snart och då är vällingen ett bra steg. Inser att kanske är lättare att sluta tvärt, men jag vill försöka.

    Muggles, klokt skrivet. Den mysiga vanan och sömnen är vad jag vill åt. Sista dagarna har hon ätit sämre och vaknat supertidigt, så det behövs nog mer på kvällen.

  • start september

    Blivande Fru L, trist med tant. Skulle ni börja utredning nu, eller har jag blandat ihop det? Fattade jag rätt om du jobbade som BM? Vilken sorts BM är du - jobbar du på förlossning eller med kontroller av gravida?

    Kängu, det går upp och ner och jag förstår om det känns lite motigt med boendet. Men antingen hittar ni något, eller så får det gå bra ändå. Folk har fått barn i ettor förr.

  • start september

    Lapinette, trist att det fortfarande blöder och visar utslag. Kan du inte be att få ta ett blodprov till så att du ser att HCG går neråt? Kanske kan din vanliga läkare hjälpa till med det? Prov kan man ofta lämna på en mängd ställen.

    Psykologiskt kan det ju kännas bättre att SE att det verkligen sjunker/händer något och så är det en trygghet medicinsikt också. Lova att du åker in om du får ont igen.

  • start september

    Däremot kan jag kanske trösta med att jag efter min sjumånadersblödning hade exakt samma cykel som innan, det tog alltså 28 dagar innnan tanten kom. Jag kollade då i och för sig inte om jag hade ÄL vad jag minns, eftersom jag fick cellfigfter fick vi rådet att vänta tre månader innann nya försök.

  • start september

    Telis - det känns säkert ologiskt att jag står utanför galleriet. Jag lovade för länge sedan maken att vara anonym och jag vill hålla det löftet. Han är sådan som person att det vore kanonjobbigt om alla vänner och kollegor kände till att vi försökte tidigare och nu att vi är sugna för nya försök. Chansen att någon av er skulle känna honom är ju minimal såklart, men jag vill respektera det ändå. Han är väldigt impad över vilket gäng det är här på tråden och allt stöd jag fått, skulle jag framföra!

    Så jag håller mig nöjt här ändå, jag är så glad att ni finns och att jag får vara med ändå. Det är som som jag känner er ändå fast vi aldrig sätts IRL eller ens på bild: - p

    Och att se mig på fotot är ingen upplevelse, dottern är såklart sötast i världen, men jag är ju förstås väldans objektiv i den frågan

  • start september

    Här kommer då tryckfel snisse:

    Det skulle det stå att jag blödde i sju VECKOR, inte månader (tack och lov).

    Jag vet också att man stavar setts med e och inte ä, men tydligen har delar av hjärnan mammaledighet också.

    Och gubbarna har jag tydligen inte alls fått till. Försökte ju ovan med en sån

  • start september

    Och jag förstår att det blivit för mycket välling i tråden ett tag nu. Minns min irritation över barnvagns- och bajsdiskussioner tidigare.

    Fram för att ha ännu mer rese- och vindiskussioner i tråden!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!