Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hur var det med lösenordet till bud on line på Swedbank? Visst var det någon som kunde dem? Inboxa gärna om ni inte vill skriva här.

  • start september

    Tack Telis! Jag fick min nyfikenhet stillad kring ett hus en kompis tittat på.

    Jag ska testa din kyckling tänkte jag, kanske tom imorgon, börjar känna smak igen efter några dagars förkylning. Lagad gurka har jag aldrig förstått mig på, men jag tycker du verkar ha en matsmak som passar mig så det ska nog bli det med! Har en supergod fetaost hemma som nog blir bra.

  • start september

    Nej Lapinette,
    det som lät så bra med att det sjönk. Fast det kan ta tid ändå. Den sista blödningen borde väl ha gett resultat? För inte kan du väl ha haft vanlig tant när du fortfarande plussar?

    Jättebra om du får kollat igen. När jag lämnat blodprov direkt på labbet på SÖS har man fått svar senare samma dag, kanske kan vara ett tips.

  • start september

    BS,

    vapen och tuttar som samlarobjekt?? OMG vilken kombination (som Nenne skulle sagt).

    (Fram med dig Nenne, jag tänker ju också som Vänner att du mest håller dig undan när det är jobbigt. Fast du kanske vickar på gamla jobbet och har ett för spännande fritidsliv för att hinna in??)

  • start september

    Kram Lapinette. Så här skulle det ju inte vara.

    Jag tror att det är det bästa för kroppen är om det kan läka ut själv.

    För mig fortsatte HcG stiga, som högst var det 450 (om du vill ha något att jämföra med), därför både skrapades jag och fick cellgifter. Visst, det fick ett slut, men jag kände ju efterår att båda behandlingarna kunde ha sabbat en del. Hos mig sade de att det troligen var moderkaksanlaget som växte på och att det troligen kunde vända, men att det var oklart när.

  • start september

    Lapinette,

    mitt första värde var 65, två veckor senare var det 270, en vecka ytterligare senare 448, då tog de tag i det. Två veckor efter ingrepp var det ner på 5, vilket räknades som noll. Blödde gjorde jag nästan ner till 5 och därefter var det typ 28 dagar till tanten.

    Vet inte om det hjälper dig på något vis, men kanske som referens.

    Om det inte stiger så är det ju ett jättebra tecken på att kroppen t

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!