Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Usch Liten,

    känner igen det där. Hemma kan det vara slitigt och då tycker man att den som jobbat har haft rena lyxlivet och ska vara på glatt humör och rädda kvällen. Att det är slitigt att jobba har man nästan glömt som hemmavarande. Konflikterna bara kommer från ingenstans här också (vi rök ihop igår om något så fånigt som på vilket håll vagnen bäst läggs i bilen).

  • start september

    Här funderar jag på om jag åkt på nästa förkylning. Blir så trött på att vara sjuk och så smitta man ner lilltjejen och så blir det jobbiga nätter.

    Ja, ja. Får man fråga skid- och träningsexperterna? Jag är hyfsat otränad efter graviditeten. Viktmässigt är jag tillbaka och konditionen tränas lite i form av promenader. Men nu ska vi åka skidor om ett par månader! Jag känner att jag behöver mer benträning. Finns det några bra rörelser man kan göra hemma, tex med gummiband? En 8 kgs vikt finns att tillgå också...

  • start september

    Sen om jag ska var lite karusellaktig så börjar jag faktiskt sakna tanten Kommer hon så börjar vi nog med lite försiktiga syskonförsök här. Jag har varit lite tveksam till att de om det skulle funka snabbt bli så tätt, men nu känns det i hjärtat att jag vill ha alla chanser jag kan få (räknas kallt med en del trassel nu också).

    Men jag ammar ju fortfarande, så vi får väl se när hon behagar dyka upp...

  • start september

    Tack Telis och Liten - precis vad jag behövde! Nu ska bara fökylningen kväsas i sin linda så ska det bli disciplin här!

    A.M, jag ammar inget natt mellan ca 21-07. Morgon och eftermiddag ordentligt, liten läggningsslurk samt ibland en extra slurk innan förmiddagsvila eller tidiga gnäll-kvällar.

  • start september

    Jag trivs med att amma lite grann så jag fortsätter nog, men det hade varit skönt att få in välling på kvällen. Våra försök går inte bra alls. Funderar på att testa ersättning för att vänja henne vid det kvällstid, då borde ju vällingen kunna blandas in i den lite smidigt sen? Flaska med vatten och urpumpad mjölk tar hon utan att tveka. Någon med erfarenhet

  • start september

    Hår ja. Skulle vilja få vcäk allt grått och få lite ljusa slingor. Har aldrig färgat eller slingat någonsin, så det känns osäkert att göra hemma. Men att ta tiden för att sitta en helg hos frisören känns lågprioriterat just nu.

  • start september

    Vad bra FruLlan att allt ser bra ut med lill-borr. Men hoppas verkligen de hittar infektionen så att du kan få bli frisk! Klart vi vill vetá, vi har ju ropat försiktigt på dig hela dagen!

    Sweetan, det verkar som att det är bra att vara inställd på att det kommer bli ett jobbigt samtal med de förutsättningarna. Men du gör helt rätt och det kommer chefen fatta efter ett tag också. Ett bra jobb så nära - du ska göra glädjeskutt och inte bli ledsen över vad tidigare chefen tycker!

    Heja Nenne - det blir säkert bra när du kommer in i jobbet.

  • start september

    Tack för tips om välling och ersättning. Jag är helt med på att gröt är samma näringsinnehåll och det äter hon gärna sedan flera månader. Jag vill dock gärna kunna ge en godnattslurk i famnen innan läggning och då är en flaska perfekt. För att inte bråka vid läggning har vi testat ett par veckor nu vid annan tidpunkt på dagen. Funkar lite i taget, men inte några mängder. Det är väl bara att vara ihärdig och kanske ta smällen vid läggningen som Liten skrev.

    Får vi till det så blir det flera kvällar iväg för mig kan jag lova

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!