Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Gosnosen, förj-ligt att det inte ville sig. Stor kram och hoppas ni finner tröst hos varandra.

    AM, hoppas så att det lugnar sig med droppandet under helgen. Det är lätt att måla f-n på väggen och internet är både av god och ett gissel i vissa situationer, men hittills vet du ju inget konkret som tyder på att något skulle vara knepigt. Och fostervatten återbildas ju kvickt. Kanske är det ändå en bra idé med UL på måndag för att se efter och slippa fundera?

    Liten - lycka till med budgivningen!

  • start september

    Snabbt inlägg, efter LÅNG ikappläsning.

    BS - vad skönt att det inte är framfall. Men när du säger att du fryser och samtidigt gått upp i vikt tycker jag du ska kolla ditt sköldkörtelvärde. Om det är knas kan man ha problem med ämnesomsättningen vilket kan ge sådana symptom. Dessutom kan det stöka med fertiliteten så det är jättebra att kolla. Det är vanligare än man tror och efter en graviditet kan sådant hända. Kan man kolla hos hurläkare eller på en hälsokontroll via jobet, men man måste be om det oftast.

    AM - vad skönt med resultatet på FVP. Magsjuka är ingen höjdare, passa på att ta det lite lugnt ett tag.

    LApinette - sicken glädjeläsning! Massor med ägg!

    Och GI - den här boken har jag köpt, det är fokus på mat som ska funka i barnfamiljer. Men det är nog jättebra att läsa typ Paulun först för att få koll. www.adlibris.com/se/product.aspx

  • start september

    Sockerråttan,

    jag är här trots att jag är "anonym". Det innebär att jag får stå utanför galleriet, men allt tokskriveri kan jag glatt ägna mig åt! Har räddat mitt humör så många dagar de senaste dryga två åren!

    Fast om du känner att det du inte vill tänka barn förrän ni är överens så förtstår jag dig.

  • start september

    Hej Sweet!

    Jag läser ju din blogg så det känns inte som det var så länge sen! Du skriver så himla fint! Och en massa söta bilder! Fast du verkar ha det alldeles för kämpigt jobbmässigt - bra att du ska ta det lite lugnare.

    Vi mår jättebra - och tjejen växer så det knakar. Hon är ganska rörlig, ålar nu både fram och bakåt så man får passa ganska noga. Funderar mest på sömn och mat just nu, hon växer så snabbt att det som funkade igår inte funkar idag, man får svårt att hänga med!

  • start september

    Aha - nu fattade jag Vicks blå!

    Sex är svårt att få till och hinna med - man får ta det på helgerna när tjejen sover middag. Glidmedel är ett måste och närhet får man slöa med annars, funkar att kramas iallafall med ett barn som är vaket.

    MSW, hon är sex månader nu.

    Trevlig helg på alla! Här blir det hemmafixeri, lite julklappsshopping, fika med vänner och SOVA.

  • start september

    Glad lucia till alla!

    Här kämpar vi på med förkylning, mat och sömn. Den tidigare goda matlusten svek när vi började öka portionerna lite och nu är det mest frukt och amning som går ner igen. Nya tag när förkylningen är borta. Inte har jag kommit längre med att styra oupp sömnen heller, vi samsover just nu vilket de flesta nätter är perfekt (tjejen sover, ammar ibland vilket jag knappt märker och jag får sova länge på mornarna). Sover hon lite oroligare kan ju såklart inte jag sova heller. Men så slås jag av att det vore bra med läggning i egen säng igen och så gör vi några misslyckade försök. Men jag ska nog ta mig samman i januari. På detta sätt slipper man ju iallafall släpa med resesängen i jul...

    Håller såklart tummarna stenhårt för Lapinette, hoppas du har det bra trots din datorlöshet.

  • start september

    Heminlagd sill blir det inte i år, men gott är det. Jag har gjort en supergod romsill tidigare en gång när jag var huslig.

    Fy för jordskalv, verkar ha varit riktigt läbbigt på sina håll.

    Tack för svar om mat och sömn. Maten förstår jag att det inte är rakt spår framåt utan att det blir bakslag, men det är skönt att höra. Sömnen ska det blir någon mer ordning på, ska bara hitta motivationen. Jag sover hyfsat med barn i sängen och hon sover längre på mornarna när hon är hos mig vilket ju är värt en del. Men långsiktigt vore det bättre med läggningsrutin i egen säng och mer gos med maken för mig.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!