• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSommar2006

    Så du har invigt maken i möjligheten till ett plus imorgon Vickan! Det kan hända att du inte behöver oroa dig för att bli avundsjuk på makens vinkonsumtion, jag var inte alls sugen på vin, tyckte att det smakade riktigt otäckt när jag smakade en mun av makens.

  • fru AM

    BS: Livia har också pojkvän - David, hela 5 år, och hon leker jämt på dagisgården och pussas och kramas när de skiljs åt. Så gulligt!
    De kommer bli riktiga mansslukerskor, våra döttrar!

  • BrudSommar2006

    AM, ojoj, jag kan inte tala om för maken att Iris kommer att bli en mansslukerska, då kommer han inte att släppa iväg henne till dagis mer! Iris kommer att få utegångsförbud från det att hon fyllt tre... Och så Livia med en äldre pojkvän, imponerande!!!

    Vickan, det blir förhoppningsvis en spännande dag imorgon!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, så här i Let's Dance-tider har jag en fråga, kan alla tio-danserna dansas i sociala sammanhang rent teoretiskt, jag vet ju att vals och tango går bra, men är det några av danserna som bara kan dansas koreograferade?

  • muggles

    Lappis: beklagar dina hcg-värden, vad himla tråkigt att det inte sjunkit mer. Men hoppet består att nästa gång går vägen (se på sept!) Kram på dig!

  • viktualia

    och nu har jag börjat glo på konståkning.. plus att vinet är slut.. hm... lite småsegt....

    det där med brunch den 15/2 - hur gick det med den idéen?

  • kängu

    Vickan- jag sitter också och tittar på konståkning, och surfar på Ikea.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!