• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • BrudSommar2006

    Telis, har du gjort ett nytt album, det är ju fantastiskt! Kan vi skicka bilder till dig alltså?

    AM, mår du bättre idag? Ingen annan som är sjuk?

  • fru AM

    EA: det var förmodligen vitan du inte tålde, det brukar vara den barn reagerar på OM de reagerar

    Oj vad jag blir sugen på ägg nu när ni pratar om det!

    Idag är jag frisk - men Livia sjuk IGEN. Det är helt galet. Hon är sjuk minst två dagar varje vecka känns det som. Idag är det feber och värk i kroppen ...

  • BrudSommar2006

    Jag får se vilka böcker mina föräldrar kommer med, de har visst fått ett par stycken av min bror som är hälsofreak och tycker att de borde börja äta nyttigare! Är tveksam till om de ens öppnat böckerna...

    Fast mina föräldrar är inte så jätteonyttiga ändå faktiskt och i alla fall mamma motionerar rätt mycket med sjukgymnast, vattengympa och simning och så. Det är lite pinsamt med mammas alla besök hos sjukgymnast och massage och allt hon måste gå på för hon var nämligen ute och gick med vår hund när han drog till lite och det var allt som behövdes för att hon skulle halka på en isfläck och bryta axeln, den högra till och med. Det här var några år sedan men hon blir liksom inte riktigt symptomfri.

  • BrudSommar2006

    AM, Iris har inte heller varit frisk särskilt mycket sedan hon började på dagis, suck. Märkligt nog är det bara magsjukan som jag direkt kan relatera till dagis, alla andra gånger har ingen annan på dagis varit sjuk.

  • Telemarkgrrl

    Hej!

    Jag har kopierat bilderna från det gamla albumet och skrivit ut allas nick och riktiga förnamn, om det är någon som inte vill vara med eller ha med sitt vanliga namn säg till så tar jag bort er.

    (I några fall vet jag faktiskt inte era riktiga namn. )

    Om ni vill se albumet eller att jag ska lägga upp nya bilder är det bara att mejla telemarkgrrl@gmail.com så lägger jag upp dom och skickar en länk till albumet!

    Vi har väl åtminstone två regler va? Man måste själv vara med i albumet för att få se det och vi länkar inte till albumet här i tråden eller nämner någons riktiga namn osv (om dom inte själva godkänt det förstås). Lite hemliga måste vi väl ändå få fortsätta vara.

  • BrudSommar2006

    Iris vägrar äta ägg men det är iofs ganska mycket hon inte gillar.

    Vad det gäller att sluta äta kolhydrater så inbillar jag mig att det jobbiga är att jag ändå måste laga det till Iris och maken.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!