• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • sweetstreet

    Å lappis,
    tyvärr tror jag det blir jädrigt svårt att hinna med att pressa in en lunch. det är inte så många dagar jag är i Stockholm och det är mycket som ska hinnas. Bla trista saker som besök på amerikanska ambassaden för att få nytt visum. Blä!!!!!!

    men OM det blir ngn lucka så LOVAR jag att höra av mig!!!!!!!

    Annars så VILL jag åka tillbaks till Sverige senare i vår. inte vänta ett helt år till igen. Nej, i vår vore superkul att komma tillbaks och DÅ skulle det säkert gå att träffas.

    Men just nu runt jul är det så förbålt mycket att hinna med. Samt att min mamma säkert vill träffa oss heeela tiden egentlgien, haha! MEn det är förståeligt för hon såg mig senast för ett år sedan. Så det är ett tag sedan.
    Och vi åker ju ner till Skåne direkt efter julhelgen så i Stockholm är vi bara ungefär en vecka.

  • Lapinette

    Förstår att du har mycket att fixa med men jag jobbar nära amerikanska ambassaden . Vi får ses i vår. Själv hoppas jag på att fira 3-årig bröllopsdag i New York men maken är inte helt övertygad än.

  • sweetstreet

    Du jag tror jag tappat ditt mobilnummer men du kan väl skicka det till mig igen???
    Du kan använda min e-mailadress som är på bloggen! jag kollar den inte dagligen men om du mailar tid så ska jag kolla senare idag!

    Kan vara bra att ha ditt nummer IFALL det mot all förmodan skulle gå att pressa in en lunch!

  • Lapinette

    Typ vid Historiska museet, Narvavägen upp från Djurgårdsbron. Har du mitt mobilnummer? Jag inboxar dig och om du är ute och knatar i kvarteren så kan du väl smsa så kommer jag ut och ger dig en kram.

  • gosnosen

    Lappis - vilka toppennyheter man möts av här inne!!!! Underbart!! Och det är klart att du ska vara glad, nojja hinner du sen! Min akupunktör sa redan första gången jag var där att det nästan bara är bra att vara lite småförkyld vid ET för då är kroppens immunförsvar redan lite nedsatt och kanske inte bryr sig om ett litet embryo. Kommer att hålla tummarna hårt!!!

  • sweetstreet

    och SJÄLVKLART ska ni fira er bröllopsdag i NYC!!!!!!!!

    vad är annars en bättre plats för det??

    Här kan man hitta:
    Romantik (väldigt romantiska platser i staden)
    Restauranger med GOOOOOD mat och dryck från vörldens alla hörn!!!
    BRA Shopping (allt från kläder, skor och smink till elektronik ochja allt möjligt....)
    Underhållning (Broadway med musikaler, teater etc. Och annars finns ju även Metropolitan ifall ni gillar opera, eller konserter eller dans...)
    Allmänt härlig storstadsatmosfär med mysiga kvarter att bara flanera runt i (se punkten romantik ovan...!)
    VÄNNER (som jag då... som gärna bjuder in er på middag eller drinkar hos oss!!!!!!)

    Hur kan han säga nej till allt detta???

  • sweetstreet

    Förresten,
    ska du äta ngn blodförunnande denna gången? Typ magencyl eller vad det nu var någon här inne pratade om för länge sedan??

  • sweetstreet

    Ah! Du hann före med mobilnumret!
    Bra då ska jag kolla min inbox här. Jag är annars USEL på det. som om ngn här inne inboxar mig säg gärna till i tråden innan! Annars kanske jag missar....

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!