• Muffin­sTönt
    Äldre 21 Sep 17:28
    82098 visningar
    543 svar
    543
    82098

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • Äldre 21 Dec 11:57

    Och jag TVÄRSOFTAR just nu! Det enda "måstet" som återstår är att packa...

    Maken har styrt iväg mot sina päron, grannen har lovat att vattna blommorna och i huset råder ett stort lugn! Själv åker jag imorgon förmiddag och det är verkligen najs att få slappa i fred!!

    *krya på dig-kram till Muffins*

    *antistresskram till Anne*

  • Äldre 21 Dec 12:09

    Gud så skönt? Firar ni jul på varsitt håll?

    Här lyckades vi bestämma igår vem vi ska träffa när under juldagarna - känns mycket bra... Men nu är jag ensam hemma, maken drog iväg för att träffa en kompis som behövde det.

  • Äldre 21 Dec 12:14

    japp! vi har hittills alltid firat på varsitt håll... det går strålande! mycket mindre logistikkrångel än om man försökte få ihop nåt... det är ju liksom 50 mil mellan "festplatserna"!

  • Äldre 21 Dec 12:25

    ja o vi ska fira tillsammans men med en av våra familjer för första gången

  • Muffin­sTönt
    Äldre 21 Dec 16:17

    åh, varför glömde jag fråga dig vickan, min matguru. Jag ska desinficiera burkar som jag ska ha sylt i men .... är inte hundra på hur.

    Ska gummiringarna in i ugnen tillsammans med burkarna eller behöver dem inte alls värmas? Dem kommer ju inte i kontakt med sylten... Eller ska jag koka dem i vatten.
    Tänker att den skulle smälta i ugnen...

  • Äldre 21 Dec 16:40

    Muffins - sätt in burkarna i ugnen. Slå på den på 100 grader och låt burkarna stå där medans ugnen värms upp. Låt dem sedan stå 10 minuter sedan temperaturen blivit 100.

    Gummiringarna brukar jag bara diska noga och sedan lägga dem i vatten = enklare att få till vakuum sen!

  • Muffin­sTönt
    Äldre 21 Dec 17:16

    ok,takc vickan! En till fråga Jag har köpt färsk(?) vaniljstång och skrapat ut fröna. jag tror det geggan/sektretet är fröna. har du nån smart ie vad jag ska göra med fröna, synd att kasta det...

  • Muffin­sTönt
    Äldre 21 Dec 17:16

    ok,takc vickan! En till fråga Jag har köpt färsk(?) vaniljstång och skrapat ut fröna. jag tror det geggan/sektretet är fröna. har du nån smart ie vad jag ska göra med fröna, synd att kasta det...

  • Äldre 21 Dec 17:19

    Muffins - om du inte ska använda det just nu kan du blanda det med lite vanligt socker och sedan använda som vaniljsocker!

  • Muffin­sTönt
    Äldre 21 Dec 17:46

    är du fortfaranade hemma vickan? tur för mig! Jag håller på och kokar marmelad,för första gången! Tycker det ser lite "vattnig" ut, men det kanske ska va så... har du några kloka ord detta? *springer tillbaka spisen*

  • Äldre 21 Dec 17:57

    japp jag är fortfarande hemma hos mig. drar till päronen imorgon.. ehum... "kanske" borde börja packa snart.. hm... har bara lagt fram allt på sängen.. måste bara bestämma om jag ska ta ryggsäck eller resväska =svåris!

    Nästa svåris: jag är hungrig och tänkte köpa hämtmat.. men det regnar ju ute.. urkans... och jag inte ens bestämma mig för VAD jag vill äta..

    många ilandsproblem här....

    Svar på din fråga: här finns en massa tips och tricks.. web.dansukker.com/Default.aspx

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 22 Dec 21:50

    hejjjj! Värst vad ni har skrivit! Ååååh Anne är hemma ser jag, vad härligt! Såg att du skulle vara med på TV i dagarna Det var länge sen!

    Ville bara önska er en fantastiskt härlig och GOD JUL och med viss reservation även ett GOTT NYTT ÅR (här hade det passat med ett fyrverkeri *POFF*) så hörs vi snart igen! PUSS på er!!!

  • nennes­juttio­åtta
    Äldre 22 Dec 21:52

    muffinstönt
    Vaktkanin?!??! Låter hårresande! Vårt tak rasade in dagen efter, så jag hann göra en sträng med kristyr sen var det bara att hälla över godispåsen. Ser verkligen originellt ut...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!