• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • nennesjuttioåtta

    angående säng. I vår 120 så bygger vi på höjden.

    Nej, jag skojar lite. Pffff... Det beror på var dörren är, jag ligger oftast längst ifrån (det ligger på hans ansvar att strypa alla monster). Men då ligger jag alltså på vänster sida (om jag ligger på rygg, men jag står hellre på alla fyra AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH *cymbalpinggg*) och så vill maken ha det nu i huset men då hamnar jag närmast dörren *darrar på läppen* och vad för sorts monster det bor här vet jag ju inte men hoppas de inte har taggar för jag har så ömtåliga händer.

    När jag tänker efter så blir det oftast vänster sida som jag sover på men det beror som sagt på dörren... (telis, du är modig du!)

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    Ah. Smart! Men varför håller de sig där, är det någon port till monsterverkstaden eller gillar de bara trånga utrymmen?

  • anne på grönkulla

    Hmm, jävligt bra fråga faktiskt! Jag tror på det senare alternativtet spontant, men det kan ju vara nån sorts port också - hade inte tänkt på det innan...

  • nennesjuttioåtta

    Om man ska ta Monsters Inc som en dokumentär så är det ju så. Men de monstrena var ju snälla så jag vet inte om man kan lita på den helt. Men å andra sidan, sitter det ett monster i garderoben så är ju det helt säker på att ingen smyger upp bakifrån och skrämmer det.

  • anne på grönkulla

    Ja, den har ju jag då inte sett - jag inser att jag missat nåt viktigt... monstrena hos mig har gjort såhär sen jag var liten (oavsett var i världen jag bott faktiskt, mkt fascinerande faktum när jag tänker efter - flyttar monstrena med månne? O hur då isåfall? I flyttkontainern? Eller har de egna flygbiljetter??? ).

  • MuffinsTönt

    här har vi inga monster men jäklans många flugor!!! Spelar ingen roll hur många man dödar. De återuppstår ändå!

    Funderar starkt på en såndär köttätande växt eller elektrisk flugsmällare. *moahahaha*

  • MuffinsTönt

    monsters inc är suuuperrolig!!! Efter den filmen behöver man inte va rädd för monster mer. Inte jag iaf..

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    De tar väl bagagebandet. (när jag var liten trodde jag att väskorna åkte på det där bandet hela vägen på marken och under vattnet till Mallis för det var ju samma sorts band när man kom fram!)

    Muggles
    Vi fick en elflugsmälla för en herrans massa år sen från en konstig butik utanför Södertälje som är så jäkla trimmad så t o m getingar slocknar direkt. Poff säger de! Feta flugor snurrar runt på golvet i 300 blås innan de dör av illamående. Den är helt brutal!!! Vi har köpt andra till sommarstugan men de är ena fjuttiga grejer som bara säger pfffiii på myggen.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!