• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • MuffinsTönt

    Åhh, ibland e jag såå socialobegåvad (tja,nåt sånt)! Igår var vi på julbord tillsammans med Grabbens jobb. Iår blev det på Gunnebo slott med annorlunda rätter. Smaskens! Iaf, vi fick hem skjuts av hans föräldrar. När vi på väg ut ur bilen så sa hans mamma: "Ni får ha det så bra! Vi ses till jul. Muffins, du är så välkommen till oss på julen men det vet du förstås!" Jag, sa bara "Tack, hejdå" och steg ur bilen! Jag tyckte hon hade sån konstig min.

    Nu på morgonen fattade jag att sådär skulle jag nog inte svarat.

  • MuffinsTönt

    Hon sa det på ett sätt där man förväntade sig nån form av svar. Kände mig lite... hmm... oartig på nått sätt. Jag skulle kanske ha svarat om jag ska komma eller inte samt att jag ska sova över där på julafton. Jag vet inte,jag kanske överanalyserade det hela. Har en tendens att göra tycker Grabben.

    Jag har sagt till honom det du sa till mig om resan. Han har kollat med väderprognosen där (egyptien) och tycker det är inte så farligt. jag sa att jag tror mer på Anne än på en väderprognos a la SMHI. Vi får se när vi åker. Tyvärr är det billigast under den perioden sen stiger ju priserna. Men det lutar mest åt Egyptien. Själv vill jag till Italien men kanske inte just jan-feb.

  • anne på grönkulla

    ja, lite tror jag nog du överanalyserar.

    Jo, men egypten o röda havet funkar till nyår - absolut. Men så är det ju inte Medelhavet - där man badar menar jag.

  • nennesjuttioåtta

    Jag skulle gärna åka till Egypten själv! Snorkla i Röda havet, se lite pyramider och så.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    jaa, det där med din svärmor, tänk ibnte så mycket. Nästa gång du träffar henne kanske du kan säga desto mer (utan att nämna hur tokigt det blev sist, det kanske hon egentligen inte alls tänkte på)?

  • anne på grönkulla

    Jag tror som nenne - det låter bra.

    Så funderra jag på om jag lät som att jag dissade tanken på egypten till nyår? Det var inte alls meningen, egypten tror jag betydligt mer på än grekland - som inte alls är en bra ide om man vill ha en vinterresa. Egypten funkar för sol på vintern, absolut, men man får lite korta dagar. Längre norrut funkar inte (egyptiska medelhavskusten skulle nog inte funka lika bra, men turistorterna ligger ju vid röda havet).

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Bra ide! Ibland överanalyserar jag. Tyvärr blir det så när det gäller "svärpäron". Kanske inte alls konstigt när man tänker efter...

    Jaha, va knasigt det blev. Trodde du dissade Egyptien totalt. Det lät liite spännande när jag tänker efter. Jag sa att vi kan ta en enklare hotell och lägga dem pengarna på utflykter. Det finns en risk att hotellet kostar mer än själva flyg+utflykt tillsammans. Om jag får bestäamma

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!