• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • MuffinsTönt

    man kan ha den sylten ti allllt. *imiterar säljaren*

    Skorpor har jag tänkt göra helgen innan jul. Ska besöka Olivoljan imorrn först. Dem har olivolja,balsamvinäger och småplock som man kan ha till.
    Stor plus för dem är dem små dippskålar med olika saker som man får smaka innan man köper. Jättesmart!

    Snöö!?!?! va e det? Här kommer ngt fjuttigt som smälter så fort det når marken. *fnyyys*

  • MuffinsTönt

    Åhh... Jag spyr på stora släkter och "enkelriktade personer", typer som bara har sitt sätt och inte Missförstånd är bara förnamnet. Försöker man förklara så kallas det för bortförklaringar. Det finns baaaraaa en sida av saken, allt annat är "skit". Man står där vet inte om man ska göra sig besväret att förklara eller inte.... *suuuck*

    Jag har spytt galla över liknande problem förut i tråden. Tyvärr har det inte skett ngt evolutionära förändringar. Snarare har det gått två steg fram och ett steg bak. *snott från granntråden *

  • MuffinsTönt

    Det känns som så. Tack o lov delar dem övriga (som vet om problemt) mitt tankesätt och förstår situationen. Tyvärr kan dem inte göra så mkt,hur lätt är det att "lägga sig i" andras problem.

  • anne på grönkulla

    Tyvärr är vissa så enfaldiga att de bara bryr sig om sig själva. Det är tyvärr inte mycket att göra åt dem, man får försöka ha överseende och inte ta åt sig för mycket.
    Men rörigt blir det...

  • MuffinsTönt

    hello girls!

    Jag brukar kolla i tråden men eftersom ingen skriver så är det ensamt om det är bara jag som skriver. Har gått o blivit sjuk veckan innan jul. Hade 38,5 igår,jag som har normal temp 36,xx Idag var jag hemma från jobbet. kan ju inte jobba med 38graders feber!! Sen har jag ju imorrn och mån att jobba. yippie.. not!

    Idag byggde vi pepparkakshus. *myys* Den är så ful att den är charmig. Lågt hus med gigantiska takplattor med sned skorsten. Med fönster - utan dörr! Utanför står en gigantisk vaktkanin. Samtidigt har vi gjort polkabräck. mumsigt! imorrn ska vi göra en massa marmelad som jag ska ge i julklapp.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!