• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • nennesjuttioåtta

    Alltså, jag läste bara i löptexten efter Muggles men det var ju i själva anropet som det stod.

  • MuffinsTönt

    Så måste han också ha tänkt,kunna rulla runt i sängen.

    Ni har ju köpt hus,shit, va spännande! Finns det bilder att se?!? Grabben har nämnt ngt om att passa på nu när priserna rasar. Hmm... hur tänker han egentligen? Jag har inte fått nått jobb än. För att inte tala om fast...

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    funderar på det där med bilder... Har inga bra. Än. Jamenvisst! Vi köpte när alla andra tvekade=ingen budgivning! Vi gillar att köpa när det är som dyrast. Det tyder på kvalitet. Eller....?

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    ööhh. pengar?!??! Jahaaa.. såna där papperslappar. Nä, men Banken har pengar som man får låna.

  • nennesjuttioåtta

    muffins igen
    anledningen till att vi alltid köper till fullpris är att vi måste ha krossat några speglar eller nåt för vi missar ALLTID reor o dyl med någon dag. Som nu, t ex. De sänkte räntan idag. 3 dagar efter att vi skrev på lånet. Vi band en del. Crap. Vår vanliga otur. Jahaaa, är det rea på ***** idag? Synd att jag köpte det där **** för dubbla priset förra månaden då. And so on... Så självklart kommer huset vi vill ha veckan innan börskraschen. Men å andra sidan sålde vi vår lägenhet på topp också, och det hjälpte ju till att sänka bolånet en hel del så jag ska inte klaga.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Sån typ av tur har jag också dock gäller det inte så stora köp som hus o sånt... än.
    Jag har fått en annan/ny typ av beslutsångest. Vi pratade om resa vid nyår. Idag sa grabben att han vill åka till ett varmt ställe. Vi har tänkt ett sista minuten resa till en "turistort" med resa och hotell inkl. Annars till en stor stad, men då bokar vi hotellet för sig. Han föreslog egyptien och jag tyckte grekland. Vi är båda naturmänniskor som hellre vill gå runt i naturen eller sola än gå och shoppa. Tja.. jag vill INTE gå och shoppa med honom. Både i egyptien och grekland kan man sola, dyka o annat naturaktig. Förstår ni mig va jag menar? Va förslår ni för ngt strax efter nyår.

  • viktualia

    Muffins - jag är lite sömnig... men jag fattade inte riktigt.. vad bestod beslutsångesten av... grekland eller egypten... eller vad?

    Min nyfikna fråga - är grekland SÅ varmt nu?!?

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Bra fråga, Så som jag skrev det så var det mellan grekland och egyptioen. Men egentligen menade nog allmänt vilket land vi ska åka till.

    Jag vet faktist inte vilket väder det är just nu. Så länge det är soligt o ungefär 18-20grader är vi såå nöjda så. Grabben "tål" ju inte för mkt sol heller.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!