• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • nennesjuttioåtta

    Anne
    WikiNenne till er tjänst! *gör honnör*

    Muffins
    hahaha den där flugsmällan gör Kinapuffar av myggen! FOFFBOMB!!!

  • nennesjuttioåtta

    Japp, man stoppar bara fingrarna i den och fyrar av en gång (och en gång med knät av misstag, aj.. ) Man kan liksom ladda upp den. Man trycker på knappen men kortsluter aldrig (genom att få en mygga eller finger att nudda närliggande ståltrådar) så då blir nästa puff bautastark. De "nya" har nog något slags gräns för hur mycket ström som alstras.

  • Telemarkgrrl

    Nenne, jag är inte modig, jag är bara självisk - jag måste ju hinna ut först om det börjar brinna.

  • anne på grönkulla

    nenne, den låter livsfralig, o inte bara för myggen...

    men svajiga elsystem är rätt scary - o rätt mkt vardag i mitt liv... (det är ingen slump att kollegan bokstavligen ÄTER telefonladdare)

  • nennesjuttioåtta

    Telis


    Anne
    Nej, myggorna borde inte gilla den. Men döden kommer fort och plötsligt så de hinner inget märka förrän det är för sent. Myggant (variant på humant) och bra. Tänk på alla klappskadade myggor som seglar omkring därute (ja, inte just nu då) med brutna vingar och krokig snabel. Det är ju så man börjar gråta för mindre.

    Äh. Vem försöker jag lura.

    MYGGOR SKA DÖDEN DÖ!!!!

    ÄTER telefonladdare? Låter hårdsmält!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Nu har du hängt liite för ofta i granntråden. Här finns ingen muggles eller menar du mig?

    Kinapuffar jag gillar! *imiterar Yoda*

  • MuffinsTönt

    Apropå säng... Du som har 120 Nenne, hur funkar det? Grabben insisterar på 180 medan jag tycker 160 räcker bra. Såå stora är vi inte liksom.

  • anne på grönkulla

    vi delade på 120 cm i början (o vi är för stora för det). Nu har vi 2 st 90 cm som står ihop hemma o här har vi 160 - jag föredrar det senare faktiskt.

  • nennesjuttioåtta

    Mufins
    Såklart att jag menar dig! jag scrollade som fan för att se var jag skrivit fel men hittade det inte. För jag trodde inte att jag hade skrivit fel. Sorry!
    Vi fick vår nya säng idag (160) och har inte invigt den ännu. Ska fixa färdigt sovrummet först. Men 180 känns som en ocean... Vi kommer ändå att ligga i mitten (eller på hans sida, jag är lite som Skalle-Per) så att vi avancerar i bredd har mer att göra med att P ska ha mer marginal från att trilla ur sängen när jag rullar ihop mig som en boll alt trycker ut rumpan (den kan bli väldigt stor), än att vi tycker mindre om varandra. (Många har nämligen skämtat om att vi snart har skilda sovrum)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!