• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • viktualia

    Anne - näe jag har snart bättre koll på jul än på de kommande veckorna... fast just nästa vecka är detaljplanerad med minutvals... nästan.. hm... Men sedan är det några veckor utan struktur innan julen drar in och tiden=ännu ett år försvann...

    Fast 2008 kommer gå till min historia som ett glatt år, missfallet till trots. Har gjort många skojiga saker både på jobbet jag började på i januari och i min privata förvirring... Nytt jobb, eget hus, ny bil, nygammalt föreningsengagamang... tjaaa speciellt synd om mig har det verkligen inte varit under 2008.

  • MuffinsTönt

    Nu har vi haft begravning idag. Det var jättefint, jag var nära till tårar men jag grät inte. Det känns fortfarande overkligt. Jag tänker mig hela tiden att han kommer förbi närsomhelst,som han brukar...

    Mormor tog det väldigt bra. Lite oroväckande tycker jag.

  • Oms

    Muffins - vad skönt att begravningen gick bra, skulle precis fråga om hur det gick o hur mormor tog det. hmm, mormor kanske inte riktigt har förstått det hela än eller så är hon stark i sin tro att hon naterar det på ett annat sätt?

    Vickan o Anne- men vad kul det vore att träffas i jul! o Anne oxå! *gör vågen* 27 på dagen fungerar ju super hos mig - inte hela dgaen då jag lovar att det e en hel del sista minuten shopping inför resan - men en stund iaf!

  • viktualia

    ...som jag skrev i granntråden...

    Börjar dock tro att jag är på smällen.. molvärk och diverse annat tyder på det. Har insett att jag mådde ungefär så här runt BIM förra gången jag plussade. Och till min SJUKA förvåning känns tanken rätt behaglig. Testa kommer jag fortfarande inte göra förrän framåt söndag dvs dag 31. Skulle tanten dyka upp kan jag, åtminstone just idag, tänka mig att jobba lite hårdare på att pricka äl.

    Nu ska jag bara försöka behålla den här positiva inställningen.. wish me luck!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!