• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • viktualia

    Muffins - dagens språkbesservisserinlägg: det heter "knyter an till"

    Och Omsan är en go lirare även IRL!! *lovar*

  • MuffinsTönt

    Ah, tyckte det lät knasigt! Tack Vickan, dig kan man lita på.

  • viktualia

    fniss fniss jopp

    själv sitter jag hemma vid datorn och är lagom uttråkad.. ids inte göra nån händig insats eftersom maken är på vift. istället har jag allmänt tråkigt och uppfinningsrikedomen om skojiga aktiviteter är bortblåst... hm...

  • nennesjuttioåtta

    Oms
    Oj ja det var nära där. Lite lätt otränad och tyngre i röven än jag ä van vid. Jag trodde verkligen att jag hade full kontroll men missade lite i upphoppet! Kände betongen stryka mot hårbottnen men det gick bra. Nästa gång nöjer jag mig nog med piruetter, vill ju inte riskera något.
    Jag tror du får det, känns det bra så brukar det oftast gå bra! Heja!!!!

  • Oms

    Jaha, nu har jag pratat m rekryteraren då hon ville att jag ringde o berättade om intervjun.

    Hon sa att de var supernöjda m mig, tyckte att jag var en fantastiskt tjej, stark personlighet och oerhört social och framåt. De tror att jag skulle kunna liva upp vilken avdelning som helst haha, problem nr 1 var dock att de tycker att jag är alldeles för överkvalificerad för den här tjänsten, att jag har en sådan bred kunskap (trots att jag är specialist) att de är rädda för att jag inte finner uppgifterna tillräckligt stimulerande. De tyckte att jag var så vältalig och tydlig i min personlighet att de såg mig som en teamledare eller specialistutredare hos dem och det var inte det de sökte efter nu... ja det här hade vi ju kunnat fixa till sa min rekryterare då hon tycker att jag är helt prestigelös, men...

    problem nr 2 var dock det avgörande - de har dragit tillbaka tjänsten! deras VD gick igår fm ut m att nu är det anställningsstopp för nu ska de göra en headcount då det är för många som gör för lite i hans ögon. Avd som jag skulle tillhöra är förtvivlade då de går på knäna idag, men man menar att på hela företaget är det för många så man måste omplacera människor - han hänvisade till den rådande finanskrisen...

    de kan ev få särskilt tillstånd till att anställa en person iaf men det kommer isf inte att ske förrän i februari/mars. så jag ligger kvar i deras rullar.

    Min rekryterare sa dock att hon tycker att jag är en oerhört anställningsbar person så hittar hon bara ett tillräckligt kvalificerat arbete (men som inte kräver en komplett jurist/ekonomutbildning) så kommer hon att rekomendera mig och strida för min sak - skönt att höra!

    så nu är vi på plus/minus noll - dock har jag ju sökt ett jobb till och det är det jobbet som jag helst av allt vill göra så jag hoppas att jag får chansen där istället!

    Det är bara o hoppa upp på hästen igen!

  • viktualia

    Omsan - jag unnar dig verkligen att hitta ett jobb som du kan utvecklas i och landa i .... så det var kanske inte meningen att du skulle få det här första... Heja heja heja!

  • MuffinsTönt

    Oms
    Hoppas du får det jobb du vill ha!

    Vickan
    Vi ska ha middag nästa helg. Jag tänker tjuvstarta julen med saffranbiscotti som du länkade till. En fråga, hur långt innan kan man göra den? Hur ska jag förvara den då? Tänker att det skulle passa till esspresso som efterrätt. Eller blir det för "lite" som efterrätt?

  • MuffinsTönt

    Tjejer, jag är ... alldeles tom i huvet och kroppen. Jag är nog fortfarande chockad. Min morbror på 53år har precis gått bort. Det skedde idag på jobbet,bara sådär. Ingen vet exakt vad som hände, allt bara hände. Jag kommer aldrig träffa honom igen...

    Hur sjutton ska man berätta för en mor att hennes son har gått bort?!?!?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!