• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • MuffinsTönt

    Nenne
    Grabben vet inte var vi ska åka, så jag tror inte vi åker nånstans. Han vill åka utomlands och jag vill "norrut" och titta på norrsken. Jag vill inte tjata till mig ngt när jag vet att han inte vill det från början. Det är ju bara en resa. Vi kommer antagligen fira nyår hemma i Götet. Kan bli mysigt! Han har sagt att vi kan åka i januari,billigare och så kan vi åka så lång tid som en vecka.

    På onsdag ska jag på "Intervju". det är en annons i tidningen om timvik i en kiosk. Jag ringde honom och snacka lite. På ons ska jag förbi och snacka lite mera. Ni får ta en paus efter Oms intervju och sen upp igen inför min intervju. Även om det bara är timmar så är det mkt bättre än inte göra ngt alls.

    Ska krypa ner och gosa lite med min Henry Warmheart. Dröm sött!

  • anne på grönkulla

    *värmer upp*

    Klart vi ska pompomma! När har seriösa möten hindrat det?

    Tja, minst ett år till, antagligen 2. Jag kan stanna 3-4 om jag vill, men det känns mer osäkert...

    Klart det är oinspirerande att jobba när man inte har nån framtid med det - konstigt vore ju om man klarade att motivera sig under såna omständigheter!

  • nennesjuttioåtta

    *stretchar*

    ojojoj, det verkar bli en hektisk dag! Har linimentet redo för här ska flickflackas!!

    Har jag ens skrivit här att jag ska jobba på mitt gamla jobb i två veckor? Började igår.

  • nennesjuttioåtta

    Näe, det vet jag inte. Eler kanske. Men de hade haft det lite körigt med många kampanjer samtidigt och jag ska avlasta AD och rensa undan lite. Tror inte de har ekonomi att anställa mig igen. Men vi får ju hoppas! Kul är det hur som helst, jag tycker ju att det är ett roligt jobb!

  • anne på grönkulla

    Det låter ju inte riktigt som att de haft råd att släppa dig heller då, tänkte jag bara. Men frågan är om man vill ha en sån arbetsgivare.

    Men allt känns väl lite shaky nu...

  • MuffinsTönt

    Oj, är det dags att värma upp! *tar kaffet i ett svep* Ok, vilken färgska jag ta på mig,rosa med gröna pompom? Hm.. låter lite princesstårt-aktig. *muuums*

    Ok tjejer, säg till när det är dags! *stretchar*

  • MuffinsTönt

    Asså, det är sjukt många tågbiljetter till sthlm på tradera. Är såååå sugen på att ta ett tåg till ev tråddejt. Hoppas jag hittar billiga hotell på tradera också. *darrar*

  • MuffinsTönt

    Anne, vilken skruv, 10 points goooo to Sweden!

    *mjukstartar med en framåtvolt och bakåvolt med skruv*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!