• MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Så var det dags igen för tråd nr 10. Nu kan vi fortsätta diskutera livets mysterium. Vintips, After work-hak och snuskhistorier. Häng på tjejer, dags att ta tag i dagens I-lands problem!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
  • anne på grönkulla

    Till nyår skulle jag inte våga satsa på norra sidan av Medelhavet faktiskt, eller Medelhavet alls, egentligen. Snöstorm är mer troligt. Men framåt feb-mars KANSKE det kan funka. Men då som storstads- eller kultur/shoppingresa, inte som solsemester... Tro mig, jag har bott vid Medelhavet på sydsidan på vintern...

    Egypten är inte heller kalasvarmt så års, men bättre. Ganska korta dagard ock. Men längre norr än så går det INTE att bada nu de närmast veckorna, jag lovar! O då är det ju inte på Medelhavssidan av Egypten man badar utan i Röda Havet, rätt stor skillnad!

  • MuffinsTönt

    Anne
    Va bra att du säger det. hade ingen aning om det! Får genast berätta det för Mr G.

    Vickan
    Vad för råsaftcentrifug har du hemma? Funderar på att skaffa en sån till morsan. Tyvärr finns det 142 olika modell från 200 upp till 2000kr prisklass.

  • viktualia

    Muffins - jag tror att Kanarieöarna funkar nästan året runt... kanske något att spana på!

    Och japp - vi har en råsaftscentrifug (våran är antik... ärvd/lånad från svärmor.. införskaffad på 80-talet gissningsvis) ! Här www.tretti.se/rasaftcentrifuger finns det några att jämföra mellan. Själv skulle jag nog inte våga köpa en för billig.. men det beror ju på hur mycket man ska använda den och hur mycket plats den får ta i köksskåpen osv...

  • MuffinsTönt

    Den billigaste ska jag definitivt inte satsa på. Som det ser ut på de flesta sajter ligger det mellan 700-1000kr. Sen kanske det skiljer nån 100lapp mellan olika butiker. Tex i Åhlens har dem en för 998kr medan i en reklamtidning från en annan butik samma modell för 850kr.

  • MuffinsTönt

    Japp, den prisklappen känns mkt rimligt MEN (finns alltid ett men..) själva formen tycker jag inte om. Den är för "tjock", jag vill ha en som är enkel i design och tar inte mkt plats. För det är ett annat problem, har vi verkligen plats för en köksmaskin till? Just nu har vi 1000 olika maskiner för olika ändamål. Det är ett mindre problem, man hittar alltid plats.
    Om jag får välja skulle jag ta bort kaffemaskinen och ställa dit pressarn. Men jag gissar på att det blir våldsamma protester då (tyvärr..).

    Annars är jag nöjd över denna ide. Morsan kommer bli sååå glad och nyttig.

  • anne på grönkulla

    Själv har jag då (efetrsom jag köpte alla köksmaskiner samtidigt...) samma serie i alla apparater - ytterligare ett moment att ha ångest över den dag vi ska flytta ihop igen o plocka ihop vår spridda bohag...

  • viktualia

    Muffins - men du siktar väl sakta men säkert på att maka dig iväg hemifrån?!?!

    Anne - *asgarv* japp! sånt tar lite tid men det brukar reda ut sig.. svärmors secondhand blev välgödd när vi plockade ihop oss!

  • MuffinsTönt

    jorå, det går sakta men säkert åt det hållet. under tiden får jag göra det bästa av läget. Har faktiskt uppdaterat min profil på boplatsen.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!