• Carolina1979

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Visst måste det finnas flera blivande Göteborgsbrudar som gifter sig under 2009?!

    Tänkte det vore kul med en tråd där vi kan samlas, diskutera planering, hjälpa varann med tips och tricks och kanske även träffas!

    Min blivande friade nu i lördags (12/4) och vi gifter oss i slutet av Maj 2009!

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009
  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-06-08 09:50:38 följande:
    Danielaa: rutinerade på att planera och fixa inför bröllop nu då Klänningsfråga, hur tidigt får man börja fundera på klänning, mina vänner tycker att det är bridzillavarning på mig redan? Är sugen på att skicka efter från kina, och då är det bra att vara ute i god tid speciellt nu när dollarn är låg, men vill ju inte vara ute i för god tid ifall jag ändrar mig angående upplägget, vill ju inte vara överklädd om vi kör på det enklare stucket. Någon annan som funderar på att skicka efter från kina?
    Haha, ja hær e vi rutinerade nu!

    jag har ju redan kollat på klænningar å varfør inte køpa nu? jag funderar faktist oxå på att bestælla från Kina, dom klænningarna jag fastnat før ligger ju lixom i 15-20 000 kr å uppåt så de skulle sparas en hel del på att bestælla... Vi har precis bestællt brudklænning å min å "syrrans" tærnklænningar nu från Kina, hoppas dom blir bra! Då har man ju lite å gå på innan oxå nær man sett dom!

    Å precis som du sæger, nu nær dollarn ligger så lågt så e de ju verkligen bara å passa på!
  • Tx2

    Vad kul, vilket företag valde du? Och vilken klänning? Såg att du skrev att du gillade Estelle från Maggie Sottero. Blev det den? Hittade en massa snygga klänningar när jag kollade på deras hemsida, men jag får nog prova lite först för att få ett hum om vilken typ av klänning som passar mig. Hittade allt från chiffong-klänningar till lite mer prinsess-aktiga som jag kunde tänka mig. Fast det funkar kanske inte bra att ha så stor kjol om vigseln måste ske inomhus då vi måste upp för en smal trappa.

  • Danielaa

    Tx2: Næ, har inte bestællt till mig ænnu, den vi bestællde nu e till pappsens blivande fru. Så henens brudklænning å så två tærnklænningar till mig å "syrran" har vi bestællt nu...

    Blir dessa så bra som vi hoppas så bestæller nog jag me, just nu lutar de åt Maggie´s Estella, den e helt underbar tycker jag! Sååå fin i ivory å den blir så mycke mer i verkligheten æn på bild...

    Men SÅ smal kan væl inte trappan vara att du inte kan komma upp me en stor kjol? Kjolen blir ju rætt "mjuk" ændå...?

  • Danielaa

    Hallå tjejer!

    Hær va de lugnt... har inte vart inne på några dagar...
    Sonen har legat sjuk så vi hamnade på sjukhuset hær i Norge sen i søndags tills idag... Men nu e vi på g hemmåt imorrn iaf!

    Hur e de me er andra då?

  • Carolina1979

    Danielaa: Usch, låter läskigt med sjukhusvistelse - vad var det med sonen då?

    Här har Oliver också varit sjuk... 3 dagars feber, jisses vilken pärs - första gången lillskrutten hade så hög feber (40,18 som högst) och nojjiga föräldrar *puh* Han är dock frisk nu

  • Danielaa

    Carolina: Caspher fick kræksjuka... Oftast ingen fara me de, men han fick vældigt høg feber som inte alltid gick ner med febernedsættande... Och varken drack eller åt och var alldeles slapp... Åkte ner på "lækarvakten" som dom har hær i Norge (typ VC næstan) så dom tyckte att vi skulle åka in så att han fick dropp å att dom fick ha lite koll på honom. Så dær blev vi kvar tills idag, sen i søndags... Hade vi ju inte væntat oss men! Orolig mamma minst sagt innan vi kom in på sjukhuset... Så jag førstår dig precis att du oroade dig før lillkillen!

    Håller på før fullt me pappsens å blivnadens brøllopshemsida! E hær inne før å fiska lite idéer!

  • Danielaa

    Ja här va de verkligen lugnt! Va har ni haft för er under midsommarhelgen tjejer då?

  • Tx2

    Midsommar har jag tillbringat i en liten sommarstuga i dalsland med en massa underbara vänner. Tur att solen sken i år. Förra året var det trångt när vi tvingades vara inne på grund av regnet.

    Danielaa: hur har det gått med klänningarna? Nyfiken. Och vilket företag valde ni?

  • sokkerstruten

    Vi är ju i usa och firar hehe.. min sambos bror och tjej var här hos oss, och vi grillade och gjorde svensk jordgubbstårta. På Lördag så var det midsommar firande i en park där vi bor, aragerad av SWEA, så där var det midsommar stång och dans! Det var några amrikaner som var i parken lite längre bort och kollade helt förundrat på oss när vi sjöng små grodorna! Dom måste trott att vi var någon slags sekt! haha

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009