• Carolina1979

    Göteborgsbrudar 2009

    Hej!

    Visst måste det finnas flera blivande Göteborgsbrudar som gifter sig under 2009?!

    Tänkte det vore kul med en tråd där vi kan samlas, diskutera planering, hjälpa varann med tips och tricks och kanske även träffas!

    Min blivande friade nu i lördags (12/4) och vi gifter oss i slutet av Maj 2009!

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009
  • Saxiquine

    Juat nu står det rätt still.
    Väntar på att feststället skall släppa sina nya menyer, samt att vigselförättarna skall få sina arbetsscheman från Rådhuset för 2009, allt detta händer först i oktober ungefär, så vi avvaktar.

    Skall dock se till att boka bandet vi tänkte ha på festen snarast, så de helt plötsligt inte kan =)

  • Danielaa

    Här e de oxå rätt lugnt just nu.. Funderar fortfarande på klänningen som jag gjort så länge redan!

    M2b har "hittat" en kille ("trubadur") som även spelar ihop me några andra killar som vi ev ska anlita till festen som han känt nån gång innan vi träffades.. Kul att de kommer lite idéer från m2b oxå! Här e de mest jag som planerar å grejjar hittils! Hur e de hos er? E de ni tjejer som planerar å grejjar mest eller e era m2b me oxå?

  • Tx2

    Lugnt här med. Här är det mest jag som drömmer, m2b som får boka in visningar så att han får känna sig delaktig... Vi har varit och tittat på lite olika festlokaler, men många av dem blir för dyra och nu är nog m2b mest sugen på att åka till något varmt land och gifta sig.
    Svårt att fundera vidare, även om jag spånat på teman o inbjudningskort, men först måste vi enas om när, var och hur

  • Carolina1979

    Här är det också jag som planerar mest än så länge...
    Vi har dock tänkt om lite...
    Så vi kommer nu istället bjuda in alla vänner och familj till vigsel samt en mottagning efteråt, där det bjuds på brudskål, smörgåstårta och bröllopstårta.
    Senare på kvällen går vi ut på fin restaurang och äter gott med våra familjer -och så har vi en fest för vännerna senare
    Känns som detta upplägg passar oss bäst!

  • FrkNordberg

    Jag var faktiskt i Göteborg förra veckan och då passade jag på att titta på Kustens Hus som vi har prel. bokat. Det var riktigt mysigt trots att det var lite slitet. Bra pris också :) Hoppas bara min m2b godkänner det, han är lite kinkig ;)
    Han kunde tyvärr inta vara med eftersom han jobbar utomlands så han får titta på bilder istället.
    Planeringen blir det mest jag som håller i men det stör mig inte så väldigt mycket, inte just nu iaf...
    Ang. inbjudningskort så är jag nog inne på min femte idé om hur de ska se ut. Jag har tänkt att göra dem själv eftersom jag gillar att pyssla. Min m2b får stå för godkännandet av slutprodukten :)
    Färgtemat är iaf någorlunda spikat, något med blått och guld. Kanske lite grått också.
    Vad har ni andra tänkt om färgteman?

  • Tx2

    På färgtema har jag antingen fastnat för vitt och grönt el vitt och svart, så att m2b blir glad, och kanske har en accentfärg till det. Men som sagt vi har inte enats om när, var och hur, så det kommer säkert att ändras.

    Skall boka in mina bröllopsexperter, dem som gifte sig i början på maj, och tanka av dem en massa info. Fått ärva tidningar och festprogram osv.

    Känns bara så himla långt till 2009, man vill ju gifta sig nu när man ser allt fint

  • Danielaa

    Vårt färgtema blir nog rosa, vitt, grönt. Ganska klassiskt men jag e en rosa-tjej å vitt passar ju alltid å till de blir ju grönt finfint å de blir inte "tjejjigt" då!

    Visst e de långt kvar till 2009 som ni säger.. men samtidigt känns de på nåt sätt skönt att ha gott om tid att planera, jag känner mig faktist redan stressad... Jag har drömt mardrömmar om att vi glömt typ ALLT när bröllopsdagen väl kom osv... vaknar me fullständig PANIK! Så jag känner att de e skönt att ha tid oxå faktist! Även om jag såklart längtar som en galning!!

  • Tx2

    Danielaa skrev 2008-05-19 21:12:37 följande:


    Vårt färgtema blir nog rosa, vitt, grönt. Ganska klassiskt men jag e en rosa-tjej å vitt passar ju alltid å till de blir ju grönt finfint å de blir inte "tjejjigt" då!
    Tror att det kommer bli supersnyggt med det rosa, vita gröna.

    Synd att man bara skall gifta sig en gång, hade varit kul att få ha en massa olika teman och en massa olika fina klänningar på sig
  • Danielaa
    Tx2 skrev 2008-05-20 16:13:56 följande:
    Danielaa skrev 2008-05-19 21:12:37 följande:
    Tror att det kommer bli supersnyggt med det rosa, vita gröna. Synd att man bara skall gifta sig en gång, hade varit kul att få ha en massa olika teman och en massa olika fina klänningar på sig
    Eller hur? Kanske får förnya löftena lite då å då å göra de som ett bröllop varje gång?

    Nån som redan bestämt vilken klänning ni ska ha? Eller nån som ska byta till festen sen?
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009